Şi-a anunţat DEMISIA! E un cunoscut prezentator!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
24/07/2015, 10:05
Şi-a anunţat DEMISIA! E un cunoscut prezentator! GALERIE FOTO

DEMISIE neaşteptată în media din România. Iubit de milioane de români, el a ales să pună punct colaborării cînd nimeni nu se aştepta! Totul a plecat de la un scandal imens la vîrful televiziunii. Scandalul s-a lăsat imediat cu anunţul demisiei.

Moise Guran i-a cerut demisia lui Stelian Tănase, şeful TVR! Guran a anunţat că a întrerupt negocierile cu TVR pentru continuarea emisiunii sale din toamnă la postul public tocmai din cauza lui Tănase.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

IMAGINI BOMBĂ CU ILINCA VANDICI! GALERIE FOTO DE LA PLAJĂ! E DEMENŢIALĂ!

”Dacă nu v-am convins să demisionaţi, probabil, din toamnă va produce pentru o staţie privată”, e mesajul lui Moise Guran, care lasă să se înţeleagă că e în negocieri cu o televiziune privată.

ESTE ŞOC pentru milioane de ROM NI! Trebuie să se prezinte de URGENŢĂ cu buletinul

Victor Ciutacu îl desfiinţează pe fostul său coleg de trust. Cei doi au lucrat împreună la Turstul Intact, la Antena 3.

ULTIMA ORĂ! OANA ROMAN, DE URGENŢĂ LA SPITAL! MEDICII AU INTERVENIT IMEDIAT! FOTO CU VEDETA!

“ Pleacă nimeni de niciunde. Un realizator mediocru de emisiuni pleacă de la o televiziune aflată pe marginea prăpastiei. Guran face pe victima, aşa cum a făcut şi când a plecat de la Antena 3”, a declarat, pentru ziarulring.ro, Victor Ciutacu.

BIANCA DRĂGUŞANU, DISTRUSĂ DE DURERE! IMAGINI TULBURĂTOARE! S-A PUS PE JOS ŞI A ÎNCEPUT SĂ PLÎNGĂ CÎND A AFLAT CĂ…

 

Închide ×