Și-a transmis live sinuciderea!

Raluca Ogaru  Maria Cristina  
înStiri mondene
29/07/2018, 18:16
Și-a transmis live sinuciderea!

Și-a transmis live sinuciderea! Un bărbat, în vârstă de 43 de ani, şi-a transmis live sinuciderea pe internet din cauza hărțuirii la care a fost supus în mediul online.

Un britanic a transmis live momentul în care s-a spânzurat. Unii dintre utilizatori l-au îndemnat să recurgă la acest gest şocant: “De ce n-o faci? Viaţa ta nu înseamnă nimic”, conform Mirror

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Și-a transmis live sinuciderea!

Incidentul a avut loc miercuri, când i-a fost descoperit corpul neînsufleţit în apartamentul său din Cardiff. Se pare că bărbatul a fost hărţuit online pe site-ul Paltalk, care are 200 de milioane de utilizatori în toată lumea.

Unul dintre utilizatori a declarat pentru Sunday People: “Aceste chatroom-uri trebuie închise. Este a treia persoană care s-a sinucis. Dacă nu ar fi fost acei oameni, el ar fi fost în viaţă. Era un om foarte amuzant. Ceea ce s-a întâmplat este foarte trist”.

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×