O tânără de 19 ani şi-a scos virginitatea la licitaţie! Când au văzut cum arată, milionarii s-au bătut pe ea!

Filon Stan   
în Galerie foto
16/11/2017, 16:10
O tânără de 19 ani şi-a scos virginitatea la licitaţie! Când au văzut cum arată, milionarii s-au bătut pe ea! GALERIE FOTO

O adolescentă de 19 ani şi-a vândut virginitatea la licitaţie pentru suma de 2,2 milioane de lire sterline. Potrivit site-ului unde a avut loc licitaţia, printre cei interesaţi să cumpere au fost un politician rus, dar şi o celebritate de la Hollywood. Tânăra spune că va folosi banii pentru studii şi pentru a călători. VEZI MAI MULTE IMAGINI SUS, ÎN GALERIA FOTO!

Giselle, în vârstă de 19 ani, a primit o sumă importantă de bani de la un om de afaceri din Abu Dhabi, care i-a acceptat oferta. Însă bărbatul nu este singurul care a licitat. Un actor de la Hollywood a cărui indentitate nu a fost dezvăluită.

Şi-a scos virginitatea la vânzare pentru taxe şcolare şi călătorii

Şi un politician rus s-ar fi numărat printre persoanele care au fost dispuse să achite suma uriaşă. În cele din urmă, preţul oferit de omul de afaceri arab l-a depăşit pe cel al „competitorilor”, scrie Metro.com

“N-aş fi visat niciodată că oferta va creşte atât de mult şi că am fi ajuns la 2,5 milioane de euro. Acesta este un vis devenit realitate. Cred că moda de a vă vinde virginitatea este o formă de emancipare şi sunt şocată de oamenii care nu pot permite femeii să-şi vândă virginitatea. Dacă vreau să-mi petrec această primă noapte cu cineva care nu este prima mea dragoste, asta e decizia mea”, susţine aceasta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×