Și-a prevestit Tamara Buciuceanu moartea? Actrița a recitat anul trecut o poezie care a făcut sala de la Metropolis să plângă

Dan Suta   
în Stiri mondene
15/10/2019, 19:50
Și-a prevestit Tamara Buciuceanu moartea? Actrița a recitat anul trecut o poezie care a făcut sala de la Metropolis să plângă
Tamara Buciuceanu a recitat o poezie care i-a emoționat pe toți, anul trecut, la Metropolis. Sursa foto: TVR, observator.tv. Colaj: Fanatik

Și-a prevestit marea actriță moartea? Tamara Buciuceanu a recitat anul trecut o poezie în cadrul unei gale organizată la Teatrul Metropolis care i-a făcut pe toți cei prezenți în sală să plângă. Artista a fost sărbătorită în gala care a avut loc pe 17 decembrie 2018, mai exact a fost răsplătită pentru cei 65 de ani de activitate.

Tamara Buciuceanu și versurile care i-a făcut pe români să plângă în hohote anul trecut

La gala care a avut loc la Metropolis, transmisă de televiziuni, actrița a urcat pe scenă înconjurată de toți actorii alături de care a jucat în „Liceenii”. Actrița a recitat apoi, în semn de mulțumire, o poezie care i-a făcut pe toți să plângă, iar recitită astăzi ne face pielea de găină. A fost rostită la doar câteva luni înainte să moară, ca și cum ar fi știut că sfârșitul ei se apropie.

„Când nu veţi mai mirosi flori de câmp pe scenă seara / Poate vă veţi întreba atunci: unde-o fi plecat Tamara?”, sunt ultimele versuri din poezia pe care a recitat-o Tamara, cea care a făcut să curgă șiroaie de lacrimi pe obrajii colegilor de breaslă și ai românilor de rând care au admirat-o și care nu o vor uita cu siguranță niciodată.

tamara buciuceanu poezie
Tamara Buciuceanu a recitat o poezie emoționantă, în ultima ei apariție. Sursa foto: Antena Stars

„Dacă m-ai aplaudat 65 de ani înseamnă că ați înțeles ce am vrut să spun pe scenă”

„Mă bucur că nu m-ați uitat! Suntem la o întâlnire de suflet. Mi-am făcut meseria cu cel mai mare drag și cu cea mai mare seriozitate. Dacă m-ați aplaudat 65 de ani înseamnă că ați înțeles ce am vrut să spun pe scenă și vă mulțumesc!”, le-a spus Tamara celor adunați la Teatrul Motropolis iarna trecută, conform observator.tv.

Tamara Buciuceanu s-a stins din viață astăzi la vârsta de 90 de ani, la doar două luni după ce a împlinit această vârstă rotundă (n.r.: ziua actriței a fost pe 10 august). Doamna filmului românesc a avut probleme cardiace și era internată la Spitalul Elias de mai multe zile.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×