Și-a omorât soțul cu 20 de lovituri de ciocan, dar nu va mai sta prea mult în pușcărie. Motivul pentru care această femeie va fi eliberată mult mai devreme!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
01/03/2019, 14:09
Și-a omorât soțul cu 20 de lovituri de ciocan, dar nu va mai sta prea mult în pușcărie. Motivul pentru care această femeie va fi eliberată mult mai devreme! GALERIE FOTO
Femeia care și-a omorât soțul cu 20 de lovituri de ciocan

O britanică în vârstă de 65 de ani are mari șanse să fie eliberată după doar câțiva ani petrecuți în închisoare pentru o crimă din 2010. Inițial, ea a fost condamnată la 22 de ani de pușcărie pentru că și-au ucis soțul cu 20 de lovituri de ciocan, însă acum judecătorii au decis rejudecare cazului.

Femeia care și-a omorât soțul cu 20 de lovituri de ciocan, la un pas de libertate

Sally Challen și-a ucis soțul la reședința familiei din Surrey, acum 9 ani, și a fost condamnată un an mai târziu. După apel, sentința de 22 de ani de închisoare a fost redusă la 18, dar avocații femeii au contestat și aceasta decizie. Acum, judecătorii au decis rejudecarea cazului după ce o evaluare psihiatrică a arătat că femeia suferea de două afecțiuni la momentul crimei, informează dailymail.co.uk.

Familia britanicei spera ca aceasta să fie pusă imediat în libertate. Magistrații au fost de altă părere și au decis că Sally Challen pe timpul rejudecării dosarului. Asta nu l-a împiedicat, totuși, pe unul dintre fii săi, David, să vorbească de libertate. Decizia magistraților i-a oferit femeii „o doză de libertate” cum n-a mai avut de 15 ani, când și-a cunoscut soțul, a spus David, în vârstă de 31 de ani.

Femeia care și-a omorât soțul cu 20 de lovituri de ciocan
Femeia care și-a omorât soțul cu 20 de lovituri de ciocan

Ce au spus psihiatrii despre femeia care a comis crima

Psihiatrul Gwen Adshed a declarat, în instanță, că femeie suferea de tulburare bipolară în perioada în care a comis crima. Ea și-a ucis soțul pentru că îl suspecta că o înșela cu o femeie cunoscută pe un site de matrimoniale.

Tulburarea bipolară se manifestă prin schimbări extreme de dispoziție. Persoanele afectate pot fi foarte fericite pentru o anumită perioadă, pentru ca apoi să se confrunte cu momente de depresie severă, spun medicii. De obicei, tulburarea bipolară debutează între 25 și 45 de ani.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×