Imagini virale de la o nuntă! Şi-a legat soţul cu lanţul şi l-a dus în faţa preotului!

Filon Stan   
în Video
20/11/2017, 15:34
Imagini virale de la o nuntă! Şi-a legat soţul cu lanţul şi l-a dus în faţa preotului!

Imagini senzaţionale au apărut pe Internet! Filmarea vine de la o nuntă mai puţin obişnuită. Ce faci dacă bărbatul pe care îl iubeşti nu te cere de soţie? Simplu! Faci cum a făcut femeia din imagini! Ai nevoie doar de câţiva metri de lanţ, un cărucior, şi multă determinare! 

Mireasa din clipul video de mai jos a găsit leac pentru nehotărârea soţului: l-a legat cu lanţuri de un cărucior şi l-a tras până în faţa preotului, printre invitaţii care nu se mai puteau abţine de râs.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Şi-a legat soţul cu lanţul şi l-a dus în faţa altarului!

Soţul era îmbrăcat el la patru ace, dar era legat fedeleş de mâini şi de picioare cu un lanţ destul de gros. Femeia a fost nevoie de puţin ajutor din partea invitaţilor, deoarece nu a putut lua curba cu căruciorul respectiv. Bărbatul şi-a păstrat calmul în tot acest timp. 

Din fericire, totul a fost un scenariu pus la cale de cei doi iubiţi, care au dorut să aibă o nuntă atipică, despre care să se vorbească mulţi ani de acum înainte. 

Închide ×