Un bărbat şi-a găsit maşina pe care a uitat unde a parcat-o! Au trecut „doar” 20 de ani!

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
22/11/2017, 13:45
Un bărbat şi-a găsit maşina pe care a uitat unde a parcat-o! Au trecut „doar” 20 de ani!

Un bărbat din Germania a parcat maşina, apoi s-a dus să-şi rezolve problemele în oraşul Frankfurt. S-a întors unde a crezut că a parcat maşina, dar nu a găsit-o. A mai căutat-o într-o altă parcare, dar cu acelaşi rezultat. Se întâmpla în anul 1997! 

Acum, la 20 de ani distanţă, bărbatul a primit o veste bună. Poliţia i-a găsit maşina pe care a uitat unde a parcat-o în urmă cu 20 de ani! Ajuns la 76 de ani, bărbatul a sărbătorit cu emoţie regăsirea autovehiculului său, la două decenii după ce a uitat unde l-a parcat, iar apoi l-a declarat furat, relatează cnewsmatin.fr.

Şi-a găsit maşina pe care a uitat unde a parcat-o acum 20 de ani! Parcarea urma să fie demolată

Maşina, al cărei furt a fost declarat în 1997, la Frankfurt, a fost găsită săptămâna trecută într-o veche parcare din oraş. În condiţiile în care aceasta era pe punctul de a fi demolată, poliţia a început să-l caute pe proprietarul maşinii izolate, care bloca procedura. Împreună cu fiica sa, septuagenarul a fost condus de forţele de ordine până la autovehicul.

Adevărul privind faptele petrecute în urmă cu 20 de ani a ieşit în curând la iveală, notează cnewsmatin.fr. Bărbatul a uitat unde şi-a parcat maşina. Apoi, când s-a dovedit incapabil să-şi aducă aminte unde o lăsase, el a decis să-şi declare maşina furată.

Bărbatul s-a urcat cu nostalgie la volan, dar maşina nu a rezistat probei timpului şi a trebuit să fie trimisă la dezmembrări. Autorităţile nu au precizat dacă germanul distrat a plătit nota de plată a parcării pentru această lungă perioadă de timp, mai notează site-ul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×