Și-a făcut 50 de operații pentru a semăna cu Angelina Jolie

Raluca Ogaru    Maria Cristina   
în Stiri mondene
27/07/2018, 13:38
Și-a făcut 50 de operații pentru a semăna cu Angelina Jolie GALERIE FOTO
Și-a făcut 50 de operații pentru a semăna cu Angelina Jolie

Presa a scris desprea ea, în urmă cu un an, că și-a făcut 50 de operații pentru a semăna cu Angelina Jolie. Adevărul despre adolescenta de origine iraniană, Sahar Tabar, în vârstă de 20 de ani, este altul.

Aceasta și-a dezvăluit într-un video – postat pe social media – adevărata sa infățișare.

Când au apărut în presă informații despre această adolescentă, mulți au crezut-o pe cuvânt – că și-a făcut 50 de operații pentru a arăta ca Angelina Jolie – însă nu puțini au fost cei care au spus că înfățișarea de „zombie”  se datorează Photoshop-ului și a puterii machiajului.

Și-a făcut 50 de operații pentru a semăna cu Angelina Jolie

Sahar a părut să confirme cele din urmă. Fata a dezvăluit ce impact poate avea editarea fotografiilor, după ce a distribuit două poze pe contul său de Instagram. Postarea a strâns peste 5.000 de aprecieri. Imaginile relevă cum arăta Tabar înainte şi după ce s-a machiat, transformându-se total în vedeta sa preferată, Angelina Jolie.

În imaginea din partea dreaptă, Sahar poartă lentile de contact albastre, buzele ei sunt mult mai mari, iar pomeţii par total modificaţi.

Și-a făcut 50 de operații pentru a semăna cu Angelina Jolie

Internauţii cred că pozele lui Sahar sunt o combinaţie între Photoshop, operaţii estetice şi abilităţi în machiaj, însă deşi iniţial fana lui A.J. a declarat că are o rinoplastie, iar buzele îi sunt mărite cu acid hialuronic, pozele contrazic aceste lucruri, iar majoritatea apariţiei sale este construită prin tehnologie.

Tânăra a confirmat că de fiecare dată când face o fotografie se machiază în diferite personaje amuzante, iar apoi editează imaginile.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×