Un sucevean şi-a dus acasă amanta şi i-a prezentat-o soţiei drept o „verişoară”. Poliţia a intervenit…

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
09/01/2018, 16:53
Un sucevean şi-a dus acasă amanta şi i-a prezentat-o soţiei drept o „verişoară”. Poliţia a intervenit…

Un sucevean de 50 de ani şi-a făcut „curaj” cu mai multe sticle de alcool pentru a-şi duce amanta acasă! A încercat să-i explice soţiei că este o verişoară care va dormi cu ei în cameră, respectiv în acelaşi pat! Soţia sa nu a crezut povestea şi de-aici a pornit cearta!

Femeia şi-a chemat rudele în ajutor pentru a o da afară pe „verişoara”, dar a chemat şi poliţia! Bărbatul a adormit, iar „verişoara” a plecat de la domiciliul bărbatului, obiectivdesuceava.ro

Un sucevean şi-a dus amanta acasă şi i-a zis soţiei că este o verişoară! 

A doua zi, când a constatat lipsa amantei, bărbatul s-a supărat grozav şi a sunat la 112 acuzându-i pe poliţiştii care au venit acasă la el cu o seară înainte că au răpit-o pe femeie.

Echipajul care a preluat cazul l-au găsit pe bărbat beat, ameninţându-şi soţia cu moartea. Au găsit-o şi pe amanta ”răpită”, de la care au aflat că a plecat singură. In acest caz, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de „violenţă în familie”. De asemenea, Nicolae Tucaliuc a fost sancţionat contravenţional cu suma de 2.000 de lei pentru apelare abuzivă la 112 şi adresarea de injurii conform Legii 61/1991 modificată.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×