Shudu, primul manechin digital din lume. O va înlocui pe Naomi Campbell?

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
17/08/2018, 14:46
Shudu, primul manechin digital din lume. O va înlocui pe Naomi Campbell? GALERIE FOTO
Shudu este primul manechin digital din lume

Top modelele din lumea întreagă lasă cu gura întreaga audiența, atunci când ies pe catwalk. Frumoase, pline de personalitate și bogate până peste limite, acestea țin prima pagină a tabloidelor de peste tot, în urma excentricității lor. Toate acestea însă pot fi de domeniul istoriei!

Modelele ”clasice” ar putea fi înlocuite cu unele robotice! Primul pas a fost făcut. Celebrul fotograf Cameron-James Wilson. A creat identitatea digitală 3D a lui Shudu Gram, pe care a numit-o „primul supermodel digital din lume”.

Citește și Foto&video hot. Fotomodele în lenjerie intimă îi invită pe ruşi la vot

Citește și Imagini şocante! Moartea care şochează o ţară întreaga! O tânără de 18 ani, manechin, găsită la etajul 6 al unui hotel! 

Shudu, manechinul digital cu 80 de mii de urmăritori

”Tatăl” lui Shudu a declarat că în spatele primului manechin digital din lume stă o muncă titanică. Faimosul fotograf a spus că doar pentru o singură imagine cu frumoasa de abanos are nevoie de trei zile pline de muncă! Și aici fotograful nu a calculat zilele întregi de făcut planurile de bătaie!

În prezent, contul de Instagram al modelului digital de a depășit 90 de mii de abonați, de la deschiderea sa din luna aprilie a anului în curs. Fotograful a povestit că după ce a postat pe Instagram primele fitigrafii, oamenii au dat buzna cu aprecierile. Unii au lăsat chiar mesaje de genul ”Dumnezeu nu s-a grăbit deloc atunci când te-a făcut pe tine”. Alți fotografi cu ”ochi” deprofesioniști au încercat să ia legătura cu Shudu pentru câteva ședințe foto!

Popularitatea lui Shudu, fotomodelul digital, a explodat după ce firma de cosmetice a celebrei Rihanna, Fenty, a repostat o fotografie cu Shudu, care tocmai ce se ”dăduse” cu unul dintre rujurile lor. Toate acestea, înainte ca creatorul fotomodelului să dezvăluie exact originile protejatei sale.

Cu toate acestea, recent, Wilson a arătat că Shudu, fotomodel digital, este o imagine generată de calculator. Înainte de aceasta, cei ce o urmăreau pe Instagram credeau că este o persoană adevărată, în carne și oase. Mulți au rămas șocați când au aflat că preferata lor cu forme perfecte, de culoarea abanosului, este un simplu program de calculator. Totuși, au apreciat proiectul celebrului fotograf.

Shudu are o soră la Hollywood

Cazul fotografului care a creat un model digital seamănă izbitor cu povestea din pelicula ”Simone”, în care rolul principal îl are celebrul actor Al Pacino. Cariera unui producator de film (Al Pacino), disperat să dea lovitura, atârnă de un personaj… deosebit. Lui îi vine ideea de a crea digital o actrița perfectă, pe care a botezat-o Simone. ”Actrita” înregistrează succes după succes, devine chiar senzația criticilor de artă. Ca totul să fie perfect, creatorul ei i-a dat și o voce de senzație.

Fanii actriței Simone nici nu bănuiesc că preferata lor este un simplu program de calculator. Cu cât succesul ei este mai mare, cu atât îi vine producatorului mai greu să recunoască că totul este o farsă.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×