BOMBĂ! Shaormeria „LA DRISTOR” a fost ÎNCHISĂ

Ionuţ Cataramă  
înHotnews
27/03/2015, 16:21
BOMBĂ! Shaormeria „LA DRISTOR” a fost ÎNCHISĂ

Mai multor restaurante si localuri cunoscute din Bucuresti le-a fost suspendata activitatea de catre de inspectorii fiscali, pentru perioade cuprinse intre o luna si trei luni, intrucat nu emiteau bonuri fiscale.Surse din cadrul ANAF au declarat agentiei Mediafax ca restaurantele cu activitate suspendata se afla in zone mondene precum Dorobanti, Herastrau, dar si in zona Bulevardului Decebal si in Mall Vitan.

Potrivit surselor, restaurantele sau localurile a caror activitate a fost suspendata sunt White Horse, La Belle Epoque, La Fattoria, Harem, PHII 16 Lounge, La Farinne, Restaurant Complex Herastrau, Restaurant Argentine, Mossano Caffe, Pepper Lounge Cafe, Gatto Lounge, Ruby Tuesday (Mall Vitan), Restaurant Casa Dragonului si Dristor Kebap Mall Vitan.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

A fost suspendata, de asemenea, activitatea casei de schimb Dristor Exchange din Mall Vitan.

Abuz sau neînţelegere?

Oficialii DGAF susţin că la mijloc ar putea fi o neînţelegere. Ei spun că unele magazine şi restaurante nu au sertare de bani la casele de marcat şi, din acest motiv, în cazul unui control, atunci când li se cere angajaţilor şi/sau administratorilor să facă monetarul, ei încep să scoată sumele din buzunare, de exemplu, sau din alte locuri, cum ar fi borcane, cutii etc. Odată cu verificarea încasărilor, inspectorii le solicită şi completarea unor declaraţii. Dacă angajaţii declară toată suma pe care au, inclusiv cea personală, eventual provenită din bacşiş, inspectorii o vor considera încasare din vânzări.

Conform prevederilor legale, comercianţii trebuie să completeze un registru special la începerea şi închiderea programului. Suma de serviciu, depusă în casă la deschidere şi folosită pentru a da restul clienţilor, precum şi orice sumă luată din casă trebuie înregistrate în acest registru şi justificate cu chitanţe şi/sau dispoziţii de plată. Orice alte sume neînregistrate şi găsite în unitate sunt confiscate de inspectori.

Sursă: www.capital.ro

TOT ce trebuie să ştii despre RADAR! Cum te prinde POLITIA

Pensiile şi salariile bugetarilor pe aprilie vor fi plătite în avans

Se schimbă regulile de zbor din toată lumea

Soldatul care l-a împuşcat pe Bin Laden vine în România 

Ce TRAGEDIE! A murit un monstru sacru al televiziunii şi presei din România!

AVERTISMENT de la Uniunea Europeană: „Ar trebui să vă ÎNCHIDEŢI contul de Facebook” 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×