Divorţează Shakira de Pique? Cântăreaţa nu a mai suportat presiunea şi a rupt tăcerea: „A fost o pedeapsă dulce a destinului!”

Claudia Mîţoi    Tibi Demeter   
în Reality show
15/10/2017, 18:30
Divorţează Shakira de Pique? Cântăreaţa nu a mai suportat presiunea şi a rupt tăcerea: „A fost o pedeapsă dulce a destinului!”

Shakira, logodnica lui Gerard Pique, a vorbit pentru televiziunea italină Canale 5, despre relaţia cu fundaşul central al Barcelonei. Vedeta din Columbia a pus capăt speculaţiilor despre presupusele probleme pe care le-ar avea în cuplu cu actualul fotbalist spaniol. Cântăreaţa i-a liniştit pe fanii catalanilor şi în ceea ce priveşte viitorul jucătorului pe Camp Nou.

„Devotamentul lui Gerard faţă de Barça este unul dincolo de limite. Este un membru important al echipei. E greu să mai găseşti un fotbalist ca el, pentru că jucătorii sunt mercenari într-un fel: vin şi pleacă, schimbă echipele şi rămân cu greu. Inima lui Pique bate pentru Barcelona. Cred că e unul dintre puţinii jucători care s-au născut şi au crescut cu ideologia blaugrana. Barca e o parte din el. Nu cred că există vreo sumă sau altceva care să-l poată cumpăra„, au fost cuvintele frumoase pe care Shakira le-a spus despre Pique. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Shakira a negat problemele din relaţia cu Pique

„Gerard mi-a schimbat viaţa în cei 6 ani de când formăm un cuplu. Înainte să-l întâlnesc ziceam: „Eu cu un fotbalist? Niciodată!” Nu mi-aş fi imaginat că voi fi iubita unui fotbalist. A fost o pedeapsă dulce a destinului. Eu şi Pique ne completăm. Ne asemănăm în multe aspecte. Suntem născuţi în aceeaşi zi şi suntem foarte pasionali, trăim totul la maximum. Totuşi el este puţin mai liniştit, iar eu un pic mai dramatică.”, a povestit cântăreaţa.

Pique şi Shakira se pregătesc să facă nuntă: „Eu cred  că deja formăm o familie, e ca şi cum am fi căsătoriţi. Cred că devotamentul unuia faţă de celălalt pe care ni l-am demonstrat de când suntem împreună, faptul ca am creat o familie, e ceva foarte intens, avem o relaţie solidă. Nu cred că e nevoie de nişte acte, de o petrecere şi o ceremonie pentru a fi fericit şi a te simţi în familie. Nu spun nu unei căsătorii, dar nu e o prioritate pentru noi. În momentul ăsta simt că ne suntem devotaţi unul altuia, avem doi copii minunaţi, o binecuvântare pentru noi”.

Cei doi s-au cunoscut în 2010 când au filmat clipul pentru melodia Waka Waka de la Campionatul Mondial din 2010 şi au doi copii, Sasha şi Milan.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×