Sfaturi de frumuseţe de la cele mai sexy femei din lume. Cum să arăţi vara la fel ca un model Victoria’s Secret

Ionuţ Cataramă   
în Monden
26/05/2016, 12:30
Sfaturi de frumuseţe de la cele mai sexy femei din lume. Cum să arăţi vara la fel ca un model Victoria’s Secret GALERIE FOTO

Cum sa arati impecabil in sezonul cald? Sfaturile celor mai sexy femei din lume ti-ar putea fi de folos. Desi relaxant, timpul indelungat petrecut la plaja, in soarele arzator, poate dauna pielii si parului, asa ca trebuie sa le oferi ingrijiri speciale.

Iata cateva sfaturi utile din partea modelelor Victoria’s Secret, care te vor ajuta sa ramai fresh pe toata durata verii:

Candice Swanepoel spune ca pentru o piele curata si stralucitoare este important sa fii in permanenta hidratata. Daca in timpul anului bei 2l de apa, in zilele petrecute la plaja este bine sa consumi chiar si pana la 4l. Tot ea recomanda o crema hidratanta pentru fata, care iti va proteja pielea pe parcursul intregii zile.

Lindsay Ellison foloseste foarte rar feonul. Incearca intotdeauna sa iti usuci parul in mod natural. Razele soarelui vor avea oricum un impact asupra lui, iar uscatoarele de par vor duce la aparitia varfurilor despicate.

Alessandra Ambrosio si Lily Aldrige utilizeaza creme cu SPF. Nu uita, expunerea la soare fara protectie UV poate duce la probleme serioase. Foloseste o crema cu factor de protectie, astfel vei fi protejata, dar vei capata si un bronz discret.Lindsay Ellison foloseste foarte rar feonul. Incearca intotdeauna sa iti usuci parul in mod natural. Razele soarelui vor avea oricum un impact asupra lui, iar uscatoarele de par vor duce la aparitia varfurilor despicate.

Adriana Lima opteaza vara pentru un machiaj cat mai natural. O crema pentru fata si o nuanta nude pentru pleoape sunt suficiente.

Rosie Huntington-Whiteley iti aminteste ca ori de cate ori ai ocazia sa folosesti un balsam de buze hidratant.

Doutzen Kroes spune ca alimentatia sanatoasa este un factor important care te va ajuta mereu. Uita de fast-food, dulciuri si alte mancaruri daunatoare. Alege sa consumi cat mai multe fructe si legume, iar pielea si parul tau iti vor fi multumi.

Selita Ebanks stie ca este important sa ramai tonifiata, asa ca trebuie sa faci sport in mod regulat. Cu vremea incantatoare din timpul verii nici nu mai ai nevoie de sala. Dimineata sau seara, cand temperatura nu este foarte ridicata, incearca sa alergi prin parc si sa faci cateva exercitii fizice.

Sursă: www.perfecte.md

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×