Sfatul zilei de vineri, 31 ianuarie 2020. Balanța este demnă de laudă și nu-și mai încape în piele de mândrie

Alexa Serdan   
în Horoscop
30/01/2020, 13:42
Sfatul zilei de vineri, 31 ianuarie 2020. Balanța este demnă de laudă și nu-și mai încape în piele de mândrie
Nativii născuți în zodia balanță sunt mândri de ei. Sursa foto: pixabay.com

Sfatul zilei pentru ultima zi lucrătoare din această săptămână, 31 ianuarie 2020, aduce vești legate de carieră, dar și în ceea ce privește viața sentimentală. Află din rândurile de mai jos ce le-au rezervat astrele celor 12 zodii din horoscopul european.

Sfatul zilei pentru vineri, 31 ianuarie 2020, de la zodie la zodie

Berbec

Ești misterios și ești dispus să riști totul pentru persoana iubită. Orice ai alege să faci astăzi vei rămâne cu amintiri de neuitat de care îți vei aminti tot restul vieții tale. Ai parte de o zi minunată.

Taur

Ai o capacitate uimitoare de a te reinventa și nu te vei plictisi niciodată. Ai o multitudine de oportunități din care să alegi legat de carieră și reușești să-și depășești toate limitele.

Gemeni

Ieși din zona ta de confort și aventurează-te în necunoscut. Cum vrei să-ți trăiești viața dacă stai ascuns? Asumă-ți riscuri și alege să faci pasul decisiv. Orice ai face se va încheia totul cu bine.

Rac

Există cineva în viața ta care te șicanează și încearcă cu orice preț să te discrediteze. Nu-i mai cânta în strună și impune-ți punctul de vedere. Schimbă regulile jocului și nu da niciun pas înapoi.

Leu

Astrele sunt de partea ta și toate lucrurile merg ca pe roate. Fii mai reținut legat de planurile și ideile de viitor și discută doar cu oamenii în care ai maximă încredere. Nu lăsa pe nimeni să te supere.

Fecioară

A venit clipa în care îți poți arăta talentele și valorile. Nu te umfla în pene și lasă-i pe ceilalți să te laude. Mergi la cabinetul medical pentru o problemă mai veche, nu mai sta pe gânduri.

Balanță

Succesul în carieră se vede din avion și ești lăudat din toate părțile. Ești mândru nevoie mare de lucrurile pe care le-ai întreprins, dar lasă-i pe ceilalți să spună asta. Nu fii lăudăros!

Scorpion

Stai departe de discuțiile în contradictoriu pentru că s-ar putea să iasă scântei. Nu ești deloc reținut astăzi și vorbele tale i-ar putea răni pe ceilalți. Nu te abate de la drumul tău și mergi înainte!

Săgetător

Cupidon are pregătită o săgeată pentru tine, iar jumătatea ta va fi în persoana cuiva cunoscut. Nu te-ai fi așteptat la aceste sentimente, dar nu le mai poți ține în frâu. Fii sincer și deschis.

Capricorn

Nu poți controla felul în care te văd cei din jur, dar nu vrei să înțelegi asta. Oricât ai încerca să fii perfect și să faci totul ca la carte vor fi mereu oameni care nu vor vedea asta, ci cu totul altceva.

Vărsător

Ești tot mai ambițios și pretențiile cresc, însă fii atent să nu fie prea exagerate. Nu poți avea totul dintr-o dată, mai bine ia lucrurile treptat. Abordează problema cum trebuie și rezultatele se vor vedea.

Pești

Pauzele lungi și dese sunt ideale în cazul unei performanțe. Schimbă macazul și rezultatele se vor vedea în curând. Fă bagajele pentru weekend, nu mai ai nevoie de planuri. Fii spontan!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×