Sfatul Zilei de vineri, 27 decembrie. Taurii trebuie să evite excesele

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
26/12/2019, 12:40
Sfatul Zilei de vineri, 27 decembrie. Taurii trebuie să evite excesele
Taurii trebuie să aibă grijă în ziua de vineri, 27 decembrie, pentru că riscă să ajungă la spital din cauza exceselor. Sursa foto: timpul.md

FANATIK îți aduce sfatul zilei de vineri, 27 decembrie 2019, pentru fiecare zodie în parte! Dacă te numeri printre nativii din zodia Taur, trebuie să ai mare grijă, pentru că excesele îți pot produce neplăceri. Știm că Sărbătorile de iarnă nu au farmec fără bunătățile pregătite de toți cei dragi, însă gustă din fiecare câte puțin.

Așa arată sfatul zilei din data de 27 decembrie

Berbec

Este o zi agitată. Trebuie să ajungi în atât de multe locuri și habar n-ai cum trebuie să te împarți. Ți-ar fi prins bine să ai o clonă, însă în realitate așa ceva nu este posibil și vei fi nevoit să renunți la ceva ce se află în programul tău. Numărul norocos: 5.

Taur

Vei fi foarte mulțumit de viața ta în această perioadă. O să petreci mult timp cu cei dragi și nu îți poți dori altceva. Mare atenție la sănătate și nu face excese pentru a nu ajunge să stai mai mult la farmacie sau, mai rău, la spital decât acasă. Numărul norocos: 3.

Gemeni

O rudă foarte dragă îți va da o veste extraordinară și datorită acesteia viața ta va prinde alt contur. Ai momente în care nu îți vine să crezi că ți se întâmplă chiar ție aceste lucruri și simți că trăiești într-o altă lume. Numărul norocos: 10.

Rac

În acest moment ești mult mai interesat de lucrurile spirituale decât de cele materiale. În urmă cu câteva zile îți făceai griji că finanțele nu îți ajung pentru tot ceea ce ai tu de cumpărat, însă acum ai rezolvat această mică problemă și sfatul nostru este să te concentrezi asupra a ceea ce te mulțumește cu adevărat. Numărul norocos: 8.

Leu

O să ai parte de multe activități și nu vei avea timp nici măcar să respiri. Trebuie să ajungi în câteva locuri și nu ai cum să ratezi niciunul, așa că organizează-ți timpul cât mai bine. Fii puțin mai relaxat! Numărul norocos: 12.

Fecioară

Nu ai ținut cont de părerea unor apropiați, însă acum ai ajuns la vorba lor. Deși nu vrei să le oferi satisfacția de a ști că au dreptate, vei fi nevoit să le arăți că te-ai înșelat și că acum ai nevoie de ajutorul lor. Până la urmă vei ieși cu bine din această situație. Numărul norocos: 12.

Balanță

Astăzi, ești cuprins de o stare de melancolie și nu ai chef de nimic. Asta până când te trezești pe neașteptate cu câțiva prieteni dragi, care și-au dat seama că se întâmplă ceva ciudat cu tine. Datorită lor o să te simți mai bine și te poți bucura de momente plăcute în compania acestora. Numărul norocos: 7.

Scorpion

Tocmai ai primit o sumă de bani cu ajutorul căreia o să îți poți satisface o dorință mai veche. Nu vrei să spui nimănui de ceea ce urmează să faci pentru a nu fi nevoit să dai explicații. Numărul norocos: 14.

Săgetător

Este o zi în care te vei întâlni cu rude sau prieteni dragi, dar și în care vei fi nevoit să pari drăguț cu cineva pe care nu prea îl placi, însă este important pentru partenerul de viață. De dragul său, o să taci și te vei preface că totul este doar lapte și miere. Numărul norocos: 2.

Capricorn

Ești agitat și plin de emoții. În această zi vor avea loc multe evenimente la care vei participa și fiecare are partea sa specială. Vei afla lucruri surprinzătoare pe care nici nu le bănuiai. Numărul norocos: 6.

Vărsător

Ești în criză de timp și nu ai cumpărat tot ceea ce voiai. Vei fi nevoit să apelezi la ajutorul unui prieten pentru a nu dezamăgi persoanele dragi. Ar trebui să înveți din această experiență și să nu mai lași totul pe ultimul moment. Numărul norocos: 1.

Pești

Acorzi mai multă atenție celor din jur decât partenerului de viață. Nu ar strica să îi arăți cât de mult îl apreciezi. Și dacă te gândești că știe deja, află că din când în când este bine să îi adresezi și câteva cuvinte de dragoste. Numărul norocos: 3.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×