Sfatul zilei de vineri, 20 decembrie 2019. Scorpionii riscă totul pe o carte

Dan Suta   
în Horoscop
19/12/2019, 13:22
Sfatul zilei de vineri, 20 decembrie 2019. Scorpionii riscă totul pe o carte
Sfatul zilei de 20 decembrie 2019. Sursa foto: pixabay.com

Citește sfatul zilei de 20 decembrie 2019 și află care sunt principalele provocări ale momentului pentru zodia ta. Scorpionii riscă totul pe o carte și au parte de surprize uriașe înainte de sfârșitul de săptămână.

Sfatul zilei de 20 decembrie 2019 pentru zodia ta

Berbec: Dacă vrei să te cerți cu cineva, îți alegi prost persoana. Nu te răzbuna pe oamenii care nu au nicio vină pentru starea ta de disconfort. Numărul norocos al zilei: 5.

Taur: Spune ce ai pe suflet și nu te mai ascunde. E momentul să fii sincer, să te simți bine, eliberat. Numărul norocos al zilei: 3.

Leii trebuie să fie mai pozitivi

Gemeni: Trebuie să îți potrivești bine ceasul căci ai multe lucruri de dus la bun sfârșit. E o zi aglomerată. Numărul norocos al zilei: 2.

Rac: Cine te cunoaște cu adevărat nu are de ce să te judece. Nu te mai frământa pentru toate comentariile răutăcioase. Numărul norocos al zilei: 4.

Leu: Pleci de la niște preconcepții la drum, iar asta te epuizează pe parcurs. Nu mai pune răul în față. Numărul norocos al zilei: 1.

Fecioară: E o zi bună pentru a o petrece cu prietenii, cu persoane pe care nu le-ai mai văzut de ceva vreme. Numărul norocos al zilei: 6.

Balanță: Lasă lucrurile să se desfășoare așa cum ar trebui. Nu te mai consuma aiurea. Numărul norocos al zilei: 9.

Scorpion: Trebuie să riști totul pe o carte, să faci noi compromisuri, să nu mai lași lucrurile de pe o zi pe alta. Numărul norocos al zilei: 8.

Săgetător: Orice ai face ar fi indicat să iei în calcul și neprevăzutul. Numărul norocos al zilei: 11.

Capricorn: Cere și ți se va da. Nu aștepta să primești lucrurile pe care consideri că le meriți. Numărul norocos al zilei: 13.

Vărsător: Tinzi să crezi că ai aflat un mare secret, dar la final de zi îți vei da seama că totul a fost o capcană. Nu te agita. Numărul norocos al zilei: 7.

Pești: Spune lucrurilor pe nume și nu mai lăsa loc interpretărilor. Numărul norocos al zilei: 10.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×