Sfatul Zilei de sâmbătă, 30 noiembrie. Leii visează la o aventură

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
29/11/2019, 13:22
Sfatul Zilei de sâmbătă, 30 noiembrie. Leii visează la o aventură
Nativii don zodia Leului au parte de aventura vieții lor. Sursa foto: kfetele.ro

FANATIK îți aduce sfatul zilei de sâmbătă, 30 noiembrie 2019, pentru fiecare zodie în parte! Pentru că e weekend, nativii din zodia Leului nu prea au chef de muncă, ba dimpotrivă, tânjesc după o aventură cum nu s-a mai văzut. Rugămințile v-au fost ascultate, așa că trebuie să vă pregătiți cum se cuvine pentru provocările care vă așteaptă în acest sfârșit de săptămână.

Așa arată sfatul zilei din data de 30 noiembrie

Berbec

Acasă se petrec cele mai frumoase evenimente, vin vești bune de la cei dragi, stabilești noi planuri împreună cu ceilalți membri ai familiei și visezi frumos privind spre ziua de mâine. Se apropie un moment care te va entuziasma și dacă îți vei călăuzi forțele în același sens cu ceilalți, rezultatele vor fi excelente. Gândirea pozitivă și optimismul fac minuni deci lasă-le să te ghideze în tot ce faci, pentru că așa vei face pași mari și repezi spre o victorie în care toată familia joacă un rol. Numărul norocos: 15.

Taur

Treci ca prin urechile acului de o situație cu factor mare de risc, dar la originea acestui succes se află un mic tertip, care îți iese de minune. Deși nu ești genul de om care caută să evite căile corecte, de data aceasta ești nevoit să apelezi la o minciunică, pentru că numai așa poți scăpa de un ghinion. Nu te gândi la latura morală a acestei situații, deoarece, atunci când e interesul tău în joc, trebuie să apelezi la orice mijloace ca să ți-l atingi, chiar dacă ar însemna și gesturi nu tocmai oneste. Numărul norocos: 8.

Gemeni

Nu te crampona de hopul în care ai ajuns acum, ci concentrează-te la etapele următoare. Chiar dacă pe moment te simți blocat în loc, totuși viitorul arată promițător dacă reușești să privești în perspectivă. Nu prezentul contează acum, ci direcția spre care se îndreaptă lucrurile de acum înainte, deci trebuie să îți stabilești obiective cât mai îndepărtate. Ești dezamăgit cum merg lucrurile acum, dar primești totuși o garanție că planul tău are viitor și vei ajunge într-o bună zi acolo unde speri. Numărul norocos: 3.

Rac

Când îți place ceea ce faci, ai alt chef de muncă și te implici trup și suflet. Ai ocazia acum de a-ți pune în valoare talentele și priceperea într-un domeniu care se potrivește perfect firii tale. E nevoie și de un dram de sensibilitate, emoție, dar și de ceva rezistență fizică. În plus, visezi la o aventură, iar în curând vei lua parte la una. Te pregătești temeinic pentru misiunea ta, însă entuziasmul celorlalți participanți nu e nici pe departe la fel de puternic. Numărul norocos: 10.

Leu

Unde pui tu mâna, se vede! Ai o idee nouă în minte și nu poți sta locului până ce nu o transformi în fapte. Ești plin de avânt, pui pasiune în ceea ce faci, dar la consumul acesta de energie, nu se poate vorbi decât de rezultate excelente. Ești remarcat de șefi sau de persoane cu autoritate care ar putea să te țină minte pentru o viitoare promovare. Ca atare, ai tot interesul să dai tot ce ai mai bun din tine ca să fii apreciat la maximum. Numărul norocos: 4.

Fecioară

Astăzi va fi cea mai bună zi din săptămână. Vei semna câteva contracte importante, vei găsi soluția minune pentru unele proiecte mai vechi și nici că ai mai avea ce să ceri de la această zi, însă uite că pe seară lucrurile evoluează la fel și vei fi surprins plăcut de cel drag. Numărul norocos: 12.

Balanță

Te liniștești ca prin farmec după o perioadă extrem de agitată, probabil datorită sosirii unei vești care restabilește echilibrul pe toate planurile. A meritat să aștepți, pentru că acum totul se așază pe făgașul normal spre bucuria ta deplină. Nici ție nu-ți vine să crezi că există o rezolvare atât de bună, nefiind nevoie nici de stres, nici de nervi și nici de ton ridicat. Numărul norocos: 1.

Scorpion

Nu ai noroc să dai astăzi peste oameni cooperanți, dispuși să-ți asculte părerile, ci așteaptă-te la replici dure și critici severe. Când unii nu au argumente solide, apelează la nervi, sperând să se facă auziți în acest fel, dar ei uită cu cine au de-a face! Și tu poți fi dur, când vrei! Și tu poți lua măsuri drastice când nu ești respectat. Ca atare, riscul unui conflict de proporții va crește daca nu ești atent la consecințele propriilor tale reacții. Cel mai înțelept cedează, deci ce-ar fi s-o lași mai moale? Numărul norocos: 13.

Săgetător

Timpul e cel mai mare dușman al tău! Ai atâtea de făcut, dar atât de puțin timp la dispoziție, de aceea trebuie să îți faci o strategie foarte clară în care să elimini activitățile inutile din agendă, ca să lași loc doar celor cu adevărat importante. Vei descoperi o serie de fleacuri care îți mâncau timpul prețios și după ce le vei elimina de pe lista preocupărilor tale, te vei simți eliberat. Fă un efort să-ți organizezi mai bine programul și să fii mai eficient și mai econom cu timpul pe care îl ai la dispoziție. Numărul norocos: 18.

Capricorn

Ai muncit mult la un proiect de anvergură care se apropie acum de final. A venit vremea culegerii roadelor și, dacă descoperi pe ultima sută de metri că ai mai scăpat câte ceva din vedere, acum e momentul optim să repari totul în ultima clipă. Extragi concluziile acestui demers de durată care te-a solicitat la maximum, dar când pui în balanță ce ai investit și ce ai dobândit, ești mai mult decât încântat de rezultate. Deții toate resursele necesare să închei acest proiect cu brio. Numărul norocos: 20

Vărsător

Nu te lăsa influențat de zvonuri, pentru că tu ai o minte logică și nu apleci urechea la astfel de informații, mai ales dacă nu sunt verificate sau însoțite de argumente raționale foarte clare. Nu are rost să crezi tot ce auzi, pentru că tu te bazezi numai pe informații scrise negru pe alb, pe documente de încredere și nicidecum pe astfel de bârfe pe care momentan nu le poți verifica. Dacă cineva emite niște păreri pe care vrea să le impună, nu le lua drept bune fără să fie însoțite de sursa pe care o poți consulta la o adică. Numărul norocos: 14.

Pești

Trebuie să mai pui un ban deoparte, pentru că, în cazul în care ai acum la dispoziție o sumă consistentă, mai bine o lași o vreme într-un cont să crească sau să aștepte ziua când va fi folosită mai eficient. Nu ieși la cumpărături să dai iama în bani la primul impuls, pentru că în curând exact acești bani vor avea o cu totul altă utilizare. Dacă îi irosești acum, vei regreta amarnic că i-ai dat pe tot felul de capricii. Acești bani își vor arăta valoarea dacă îi vei lăsa o vreme să dospească. Numărul norocos: 6.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×