Sfatul zilei de sâmbătă, 11 aprilie 2020. Leul are toate planurile date peste cap

Alexa Serdan   
în Horoscop
10/04/2020, 10:58
Sfatul zilei de sâmbătă, 11 aprilie 2020. Leul are toate planurile date peste cap
Așa arată sfatul zilei pentru sâmbătă, 11 aprilie 2020, pentru cele 12 semne zodiacale. Sursa foto: pixabay.com

Sfatul zilei pentru sâmbătă, 11 aprilie 2020, aduce vești bune pentru nativii născuți în zodiile Taur, Balanță și Scorpion care au parte de evenimente pe placul lor. Citește în rândurile de mai jos care sunt sfaturile pe care semnele zodiacale le primesc de la astre.

Acesta este sfatul zilei pentru sâmbătă, 11 aprilie, de la zodie la zodie

Berbec

Nu cădea în capcana timpului și fă-ți o listă cu prioritățile pe care le ai pe ordinea de zi. Nu te aglomera cu prea multe sarcini și rezervă timp și pentru tine.

Taur

Energia este la cote maxime și reușești să duci la capăt toate planurile pe care le ai în minte. Ai parte de o zi minunată din toate punctele de vedere.

Gemeni

Te simți blocat în trecut și nu știi cum să depășești această situație. Relaxează-te, întoarce foaia și nu mai privi în urma ta. Ai toată viața înainte.

Rac

Veselia și glumele te destind și îți descrețesc fruntea. Lasă-te dus de la val și bucură-te de aceste clipe frumoase petrecute în sânul familiei.

Leu

Planurile tale sunt date peste cap și te simți dezorientat. Amânările și renunțarea la anumite lucruri te-au făcut să cazi în depresie. Ieși cât mai repede din această situație.

Fecioară

Nu este o zi potrivit să te încrezi în oamenii din jur. Bazează-te numai pe forțele proprii și nu vei avea regret mai târziu. Ai încredere în tine.

Balanță

Socializarea și discuțiile cu prietenii te ajută să te înțelegi mai bine. Nu-ți mai pune singur piedici și gândește nonconformist, ieși din zona ta de confort.

Scorpion

Ai parte de o zi diferită, dar asta nu înseamnă că se întâmplă ceva rău, dimpotrivă. Azi vei conștientiza anumite schimbări care au avut loc la nivel interior.

Săgetător

Agitația și stresul îți dau mari dureri de cap și te fac să-și pierzi cumpătul. Graba strică treaba, vei învăța astăzi pe propria piele când vei da greș în relația cu partenerul de viață.

Capricorn

Te simți epuizat atât fizic, cât și psihic. Lucratul de acasă nu-ți face bine deloc, ieși pe terasă și ia o mare gură de aer, apoi odihnește-te. Este și mâine o zi.

Vărsător

Dedică-ți timpul lucrurilor cu adevărat importante. Citește o carte, vizionează un film sau stai cu familia. Încarcă-te cu energie pozitivă pentru că ai nevoie.

Pești

Nu mai cheltui aiurea și ține-ți banii la pușculiță. Va veni o vreme când vei înțelege ce înseamnă pierderea banilor, dar va mai dura ceva timp până atunci.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×