Sfatul Zilei de miercuri, 25 decembrie. Fecioarele nu trebuie să exagereze cu petrecerile de Crăciun

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
24/12/2019, 13:26
Sfatul Zilei de miercuri, 25 decembrie. Fecioarele nu trebuie să exagereze cu petrecerile de Crăciun
Sfatul zilei vine cu vești bune pentru nativi. Ne așteaptă un Crăciun ca în povești. Sursa foto: antena3.ro

FANATIK îți aduce sfatul zilei de Crăciun, iar veștile sunt cât se poate de bune. Ne așteaptă momente speciale în compania tuturor celor dragi, că doar o dată pe an e ziua Sfântă a Nașterii Mântuitorului. Dacă ești născut în zodia Fecioarei, îți recomandăm să nu exagerezi totuși cu petrecerile, pentru că riști să ai parte de neplăceri. Totodată, încearcă să faci o selecție mai riguroasă a persoanelor cu care vrei să-ți petreci timpul.

Așa arată sfatul zilei de Crăciun

Berbec

Familia și casa reprezintă teme importante astăzi, mai ales că este Crăciunul. Se finalizează o etapă domestică importantă, astfel că sigur vor exista și momente de bucurie, dar și momente poate mai puțin plăcute. Privește partea plină a paharului vieții tale și bucură-te de toate. Chiar dacă unii vor încerca să te provoace, tu fii înțelegător și treci peste mofturile lor. Numărul norocos: 5.

Taur

Îți sunt favorizate relațiile cu rudele și prietenii apropiați și, chiar dacă vei dori să savurezi în tihnă sărbătoarea momentului, nu va fi chip să stai departe de ceilalți. Totuși, este posibil să decizi finalizarea unor relații sau măcar schimbarea atitudinii tale față de unii apropiați care doar profită de pe urma ta. Controlează-ți vorbele și mai ales reacțiile! Numărul norocos: 7.

Gemeni

Ziua nașterii Domnului te va inspira să-ți remodelezi sistemul valorilor morale și spirituale. Probabil că în urma întâlnirilor cu cei dragi și a depănării amintirilor vei decide să faci schimbări importante în stilul tău de viață și activitate. Savurarea bucatelor reprezintă o formă potrivită de a-ți bucura sufletul. Însă, folosește măsura în toate, inclusiv în alimentație și comunicare! Numărul norocos: 10.

Rac

Astăzi ești impulsionat să faci schimbări radicale în viața ta. Totuși, ar fi bine ca mai întâi să-ți alcătuiești un plan viabil și să păstrezi în continuare în preajma ta relații sau situații care funcționează în folosul tău. Pe de alta parte, lasă grijile și deciziile majore pentru zilele următoare. Acum, bucură-te de sărbătoare și savurează în tihnă bucatele sezonului! Numărul norocos: 13.

Leu

Este posibil să te simți obosit și dornic de a sta de vorbă mai mult tu cu tine. Fii înțelegător cu tine însuți! Alătură-te celor dragi și ai participă cu încredere la activitățile și reuniunile acestei zi de sărbătoare, dar neforțând nota. Foarte ușor poți intui adevăratele intenții ale celorlalți. Privește partea plină a paharului vieții tale și bucură-te de ea! Numărul norocos: 15.

Fecioară

Dorința de a petrece alături de prieteni este mare, dar se recomandă să ai prudență. Îți pot fi aduse la cunoștință adevăruri despre unii apropiați destul de neplăcute. Ar fi bine să faci o selecție drastică prin cercul prietenilor și să elimini rapid și definitiv pe aceia care se dovedesc a fi profitori. În jurul tău există persoane bine intenționate. Totul este să le descoperi și să te apropii de ele. Numărul norocos: 11.

Balanță

Este o zi în care reuniunile cu multă lume sunt frecvente și de bun augur. Însă, la orele prânzului astrele te vor forța să-ți remodelezi atitudinea față de persoanele importante din viața ta. Fii diplomat, fermecător și acceptă-i pe ceilalți așa cum sunt. Seara aduce bucurie, cadouri și povești spuse în șoaptă alături de cei dragi. Numărul norocos: 9.

Scorpion

Astăzi, multe persoane din anturajul apropiat vor dori să-ți fie alături. La amiază, va fi un bun prilej de a comunica cu cei aflați în afara granițelor țării și de a te gândi să cauți acei prieteni sau rude, de care nu mai știi amănunte, de ceva vreme. Evită nostalgia aventurilor din trecut și bucură-te de prezent! Sunt multe lucruri minunate în preajma ta. Numărul norocos: 17.

Săgetător

Ai un fler deosebit de a înțelege oamenii dincolo de cuvintele și gesturile lor. Astăzi, astrele îți oferă o gândire clară asupra evenimentelor și relațiilor în care ești implicat. Poate unele concluzii te vor necăji, însă ar fi bine sa eviți orice îți umbrește fericirea acestei zile de sărbătoare. Petrece alături de cei dragi și lasă-te purtat de poveștile lor! Numărul norocos: 2.

Capricorn

Tentația de a renunța la unele relații sau situații profesionale este mare și păguboasă. Apar tensiuni sufletești și poți avea senzația, subiectivă de altfel, că trebuie să faci multe schimbări radicale în viața ta. Deocamdată, bucură-te de sărbătoarea momentului, fii alături de cei dragi și lasă deciziile majore pentru următoarele zile! Numărul norocos: 6.

Vărsător

Sufletul tău se simte astăzi fericit dacă se află în compania celor dragi și îi ajuți sau servești cu tot ce au nevoie. Arzi de nerăbdare să te implici în tot soiul de treburi. Fii prudent, deoarece tensiunile mentale și fizice sunt mari și dificil de gestionat. Antrenează-i și pe ceilalți în activitățile pe care vrei să le realizezi! Numărul norocos: 11.

Pești

Ceva se va schimba la capitolul sentimental, poate termenii și condițiile de desfășurare a unei relații amoroase, o concepție vizavi de iubire și implicațiile ei sau modul în care te vei raporta de acum încolo la aceste tipuri de relații. Astfel, vor spori tensiunile în relațiile cu ceilalți. Fii prudent, înțelegător și bucură-te de sărbătoarea Crăciunului!. Numărul norocos: 4.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×