Sfatul zilei de marți, 5 noiembrie 2019. Leii trebuie să prindă mai mult curaj în discuțiile cu ceilalți

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Horoscop
04/11/2019, 10:36
Sfatul zilei de marți, 5 noiembrie 2019. Leii trebuie să prindă mai mult curaj în discuțiile cu ceilalți
Sfatul zilei de 5 noiembrie 2019. Sursa foto: imgur.com

Citește sfatul zilei de marți, 5 noiembrie 2019 și află care sunt principalele provocări ale momentului pentru zodia ta. Descoperă ce te îndeamnă astrele să faci și care este numărul tău norocos. Leii trebuie să prindă mai mult curaj atunci când își expun opiniile în public ori când trebuie să rezolve o problemă care implică multă comunicare.

Sfatul zilei de 5 noiembrie 2019 pentru fiecare zodie

Berbec: Nu duce lupte inutile doar pentru a demonstra că ai dreptate, dacă subiectul în sine nu e relevant pentru bunăstarea ta. Numărul norocos al zilei: 2.

Taur: Ai nevoie de puțină răbdare, de o schimbare a tacticii. Nu uita că lucrurile se pot schimba în bine doar dacă acționezi cu maximă prudență. Numărul norocos al zilei: 4.

Gemeni: Lasă de la tine în discuțiile aprinse pe care le porți cu ceilalți și dovedește că ești mai priceput la a desface firul în patru fără a te enerva. Numărul norocos al zilei: 11.

Racii nu trebuie să asculte orice sfat

Rac: Știi foarte bine ce ai de făcut, așa că nu asculta de toate directivele pe care le primești din stânga și dreapta dacă ești de părere că nu sunt de mare folos. Numărul norocos al zilei: 5.

Leu: Trebuie să prinzi mai mult curaj în discuțiile pe care le porți cu ceilalți, să fii mai pregătit din punct de vedere emoțional ca să nu ai sincope în exprimare. Numărul norocos al zilei: 7.

Fecioară: Pune-te bine cu anumiți oameni și lasă diferendele. E momentul să dai dovadă de spiritul diplomatic. Numărul norocos al zilei: 3.

Balanță: Poți face lucruri senzaționale dacă îți și dai voie. Dă frâu liber imaginației tale și apucă-te de treabă. Numărul norocos al zilei: 1.

Scorpion: Nu uita de unde ai plecat și acționează amintindu-ți că au fost situații și mai nasoale în viața ta. Numărul norocos al zilei: 13.

Săgetător: Rupe-te de cercurile toxice și axează-te pe ceea ce contează cu adevărat pentru tine. Numărul norocos al zilei: 8.

Capricorn: Încăpățânarea cu care abordezi anumite teme de discuție îți poate aduce dezavantaje azi. Numărul norocos al zilei: 10.

Vărsător: Spune ce ai pe suflet fără a-ți face prea multe scenarii în cap. Trebuie să îți asumi orice consecință. Numărul norocos al zilei: 9.

Pești: Tratează lucrurile urgente cu măsuri urgente și nu te culca pe o ureche. Numărul norocos al zilei: 6.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×