Sfatul zilei de marți, 12 mai 2020 pentru fiecare zodie. Leii trebuie să regândească toate planurile

Dan Suta   
în Horoscop
11/05/2020, 10:45
Sfatul zilei de marți, 12 mai 2020 pentru fiecare zodie. Leii trebuie să regândească toate planurile
Sfatul zilei de 12 mai 2020 pentru zodia ta. Sursa foto: pixabay.com

Citește sfatul zilei de marți, 12 mai 2020, pentru zodia ta și află care sunt principalele provocări ale momentului. Pentru Lei, cea de-a doua zi din săptămână va fi una importantă din punct de vedere profesional.

Sfatul zilei de 12 mai 2020 pentru zodia ta

Berbec: Treci cu vederea micile inadvertențe de la locul de muncă și concentrează-te exclusiv asupra lucrurilor pe care le ai tu de făcut. Numărul norocos al zilei: 11.

Taur: Nu lăsa pe mâine ce poți face azi. Apucă-te de treabă la modul cel mai serios și continuă să dai tot ce ai mai bun din tine. Numărul norocos: 8.

Gemeni: Nu pleca la drum cu preconcepții căci nu te vei descurca. Lasă panica deoparte și fii realist. Abordează lucrurile cu mai multă maturitate. Numărul norocos: 6.

Peștii trebuie să fie mai pozitivi

Rac: Cine te cunoaște nu te judecă, așa că nu te mai frământa din cauza tuturor bârfitorilor. Numărul norocos: 13.

Leu: Trebuie să reconfigurezi traseul, să te gândești foarte serios ce e bine de schimbat acum până nu va fi prea târziu. Numărul norocos: 3

Fecioară: Nu te pune în rău cu persoanele în vârstă din familie căci vei pierde orice bătălie verbală. Numărul norocos: 10.

Sfatul zilei de 12 mai pentru Balanță: Nimic nu se compară cu o zi în care poți să fii aproape de cei dragi. Bucură-te de prezența lor. Numărul norocos: 9.

Scorpion: Nu lua decizii sub impact emoțional. E momentul să cântărești cu maximă atenție tot ce faci. Numărul norocos: 2.

Săgetător: Dacă îți e dor de cineva, sună persoana cu încredere. Scapă de sentimentul rușinii și fă tu primul pas. Numărul norocos: 1.

Capricorn: Spune ce ai pe suflet, dar fă-o fără să rănești pe cineva. Numărul norocos: 5.

Vărsător: Cuvintele pot fi o armă de multe ori, așa că gândește-te de două ori înainte să reproșezi ceva persoanei iubite. Unele cuvinte dor mai mult decât o palmă. Numărul norocos al zilei: 4.

Pești: Nu te mai gândi la lucruri negative căci, într-un final, le vei atrage. Numărul norocos: 14.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×