Sfatul Zilei de luni, 12 noiembrie. Gemenii au parte de neplăceri pe plan sentimental

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
11/11/2019, 09:59
Sfatul Zilei de luni, 12 noiembrie. Gemenii au parte de neplăceri pe plan sentimental
Gemenii trebuie să asculte sfatul zilei de astăzi pentru a putea rezolva problemele sentimentale. Sursa foto: antena3.ro

FANATIK îți aduce sfatul zilei de marți, 12 noiembrie 2019, pentru fiecare zodie în parte! Veștile sunt îmbucurătoare, mai ales că avem parte de liniștea după care tânjim de foarte multă vreme. Dacă ești născut în zodia Gemenilor, însă, trebuie să știi că te așteaptă unele probleme pe plan sentimental. Încearcă, totuși, să nu te îngrijorezi, pentru că toate problemele se pot rezolva, mai ales cu atitudinea potrivită.

Așa arată sfatul zilei din data de 8 iulie

Berbec

Ai şanse mari să găsești locul de muncă mult visat. În plus, reușești să rezolvi o serie de probleme importante, bazându-te pe farmecul personal. Spre seară, te așteaptă momente de relaxare în compania prietenilor. Numărul norocos al zilei: 12.

Taur

Dacă pleci la drum, nu te aştepta ca totul să decurgă lin şi fără peripeţii, pentru că este o zi în care tot ce faci necesită eforturi suplimentare. Ori se schimbă traseul sau destinaţia pe parcurs, ori maşina îţi creează unele probleme, ori la capăt nu te aşteaptă ceea ce ai preconizat la plecare, încât te poţi întoarce acasă cu treburile nerezolvate. Numărul norocos: 8.

Gemeni

În cursul dimineţii s-ar putea să fii indispus din cauza unor neplăceri pe plan sentimental. Totul se rezolvă în scurt timp, cu ajutorul unui prieten care îți sare în ajutor. Spre seară, te vei putea relaxa în sfârșit. Numărul norocos: 5.

Rac

Dragostea este unul dintre punctele tale slabe și îți cauți un partener pentru a avea parte de noi experiențe romantice. Prietenii nu îți înțeleg pasiunile, dar se tem ca nu cumva să cazi pradă unui escroc sentimental. Au mare dreptate pentru că ești predispus să alegi persoanele nepotrivite. Numărul norocos: 1.

Leu

Vrei să ajuți pe cineva în mod cu totul dezinteresat și mulți dintre cei prezenți în locul respectiv consideră că urmărești ceva. Te simți jignit, ba chiar ești indignat de vorbele pline de răutate spuse de cei din jur care au ales să nu facă nimic. Orice discurs despre onoare și simpatie este derizoriu cu niște persoane care nu îți înțeleg demersurile. Numărul norocos: 10.

Fecioară

Tot procesul de la muncă te obosește, fie că este vorba despre explicații pe care trebuie să le dai ori sfaturi pentru cei mai tineri. Ți se va atrage atenția că ar trebui să îți schimbi atitudinea, dar din păcate nu îți poți calma iritarea. Înainte să fii pedepsit pentru modul agresiv de comportament, poate ar trebui să te gândești la niște argumente. Numărul norocos: 4.

Balanţă

Pare că s-a așternut o liniște suspectă peste locul de muncă, așa că fii vigilent când vine vorba despre sarcinile de la lucru. Unii dintre colegi vor în mod intenționat să îți distragă atenția pentru a face greșeli ce vor fi taxate de superiori. Ai șanse mari să te îndrăgostești la prima vedere. Numărul nocoros: 11.

Scorpion

Mintea îți este confuză și la fel și inima pentru că în timp ce prietenii toți și-au găsit propriul drum și chiar o duc foarte bine, tu ești în mijlocul necunoscutului. În loc să faci tot felul de analize care de care mai lipsite de sens, mai bine ai încerca să te adaptezi la locul de muncă și să le dovedești de ce ești în stare. Numărul norocos: 12.

Săgetător

Îți dai seama că haosul de la muncă este provocat de incapacitatea celor din jur de a coordona sarcinile, de aceea dai ordine și faci ordine printre cei care îndrăznesc să îți comenteze deciziile. Culmea este că în cele din urmă toți îți recunosc calitățile de lider și chiar lași o impresie foarte bună. Spre seară scapi de responsabilități și revii la firea jucăușă. Numărul norocos: 18.

Capricorn

La începutul unui drum erai cât se poate de sigur pe tine, dar determinarea îți este testată de un obstacol ce apare în cale atunci când vrei și apar îndoielile. Crezi că ar fi mai bine să te oprești, întrucât nimic nu pare să meargă așa cum ți-ai dori și nici familia nu te susține. Numărul norocos: 2.
Vărsător
Sarcinile migăloase nu sunt pe placul tău și de aceea încerci să le faci rapid, fără să le chibzuiești. La capitolul disciplină stai destul de deficitar pentru că ești destul de aerian și nu te concentrezi prea bine. Oricum progresul pe care îl faci acum te va ajuta în viitorul apropiat. Numărul norocos: 13.

Peşti

Înțelegi pentru prima dată unele sfaturi date de cei dragi pentru că treci printr-un moment financiar nefericit. Orice sumă primești de la cei dragi ți se pare un ajutor de o importanță majoră pentru că ai de plătit niște datorii urgente pe care le-ai ignorat crezând că altcineva ți le va plăti. Numărul norocos: 9

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×