Sfatul zilei de joi, 6 februarie 2020. O zodie are parte de agitație, alta se destinde

Alexa Serdan   
în Horoscop
05/02/2020, 14:20
Sfatul zilei de joi, 6 februarie 2020. O zodie are parte de agitație, alta se destinde
Ce au pregătit astrele celor 12 zodii pentru joi, 6 februarie 2020. Sursa foto: pixabay.com

Sfatul zilei pentru joi, 6 februarie 2020, aduce ca de fiecare dată vești bune și mai puțin bune pentru cele 12 semne zodiacale. Află din rândurile de mai jos care sunt evenimentele de care vor avea parte zodiile legat de dragoste, sănătate sau bani.

Așa arată sfatul zilei pentru joi, 6 februarie 2020, pentru toate zodiile

Berbec

Schimbările din plan profesional îți vor da peste cap planurile din acest weekend. Nu mai poți pleca în excursia plănuită, ai de terminat numeroase sarcini care nu pot fi amânate.

Taur

Ești agitat, irascibil și vulcanic și toată lumea se ferește din calea ta. Riști să strici relația cu partenerul de viață dacă nu reușești să-și stăpânești emoțiile. Fii prudent și temperat!

Gemeni

Debordezi de energie și reușești să duci la bun sfârșit toate planurile. Nu refuza nicio propunere de afacere care se ivește astăzi. Consultă-te cu o persoană de încredere și experimentată.

Rac

Ai de recuperat la serviciu, dar colegii îți sar în ajutor. Spre seară relaxează-te în compania prietenilor și persoanelor dragi. Încarcă-ți bateriile pentru ziua următoare pentru că ai de lucru.

Leu

Ești nemulțumit de tot ce se întâmplă în jurul tău și arunci cu vorbe grele. Ești impulsiv și s-ar putea să ai lucruri importante de pierdut. Fii cu ochii-n patru și renunță la această atitudine.

Fecioară

Lucrurile stabilite pentru azi vor trebui amânate pentru că ai de rezolvat o situație neprevăzută. Acordă mai multă atenție și pandrețe partenerul de viață pe care l-ai neglijat în ultima vreme.

Balanță

Simți nevoia de libertate, dar ai și lucruri de pierdut în această situație. Cântărește bine cele două opțiuni și alege-o pe cea mai puțin riscantă. Relațiile de prietenie s-ar putea deteriora.

Scorpion

O persoană nouă îți atrage atenția și ți se aprind repede călcâiele. Este jumătatea pe care ai așteptat-o în viață întreagă, nu o lăsa să-ți scape printre degete. Ține cont de sfaturile unui prieten.

Săgetător

Ești tot mai nemulțumit de situația de la serviciu. Nu te mai plânge și ia atitudine. Schimbă-ți jobul și fă doar lucrurile care-ți fac plăcere. Renunță la compromisuri și urmează-ți visele.

Capricorn

Relația de cuplu este tensionată și lucrurile ar putea degenera. Nu te arunca în discuții contradictorii pentru nu vei face altceva decât să-ți pierzi energia. Ai multe drumuri de făcut astăzi.

Vărsător

Amână deciziile importante cum ar fi semnarea unui contract sau schimbarea locului de muncă. Astăzi nu trebuie să stârnești reacții, ci trebuie să fii cât mai distanțat și imparțial.

Pești

Ai șanse mari să ai parte de surprize plăcute în toate domeniile. Planurile pentru excursia din weekend sunt făcute, tot ce mai trebuie să faci sunt bagajele. Se anunță o ieșire în oraș cu amicii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×