Sfatul Zilei de duminică, 5 ianuarie. Săgetătorii trebuie să facă față unor sarcini importante

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
04/01/2020, 15:06
Sfatul Zilei de duminică, 5 ianuarie. Săgetătorii trebuie să facă față unor sarcini importante
De ce îi adorăm pe cei născuți în zodia Săgetător. Sursa foto: femeia.ro

FANATIK îți aduce sfatul zilei de duminică, 5 ianuarie 2020, pentru fiecare zodie în parte! Chiar dacă e zi de weekend, nu duci lipsă de sarcini dificile, mai ales în cazul în care te numeri printre nativii din Săgetător. Înfruntă-le cu încredere și vei vedea că ai forța necesară să le duci la buni sfârșit.

Așa arată sfatul zilei de duminică, 5 ianuarie

Berbec

Ești blocat într-o situație nu tocmai plăcută și te cuprinde tristețea, pesimismul, neputința. Nu te grăbi să acționezi acum, sub imperiul acestor emoții negative, ci așteaptă să se mai clarifice orizontul. După ce trece această stare negativă, vei gândi la rece, pentru că acum ești mult prea afectat emoțional ca să înțelegi situația corect. Numărul norocos: 5.

Taur

Parcă s-ar lupta două persoane diferite în interiorul tău și nu știi cui să-i dai prioritate. Poate vei găsi o cale de mijloc pentru a le mulțumi pe amândouă, pentru că vin idei bune din ambele direcții. Mai mult, una din ele are acces direct la cele mai ascunse cotloane ale minții și ar putea scoate la iveală aspecte de care nu erai pe deplin conștient. Numărul norocos: 3.

Gemeni

Ești preocupat de schimbările pe care le resimți în relația cu alte persoane. Simți că s-a modificat ceva în atitudinea lor față de tine, dar și tu îi privești altfel, semn că te-ai maturizat, că ai învățat mai multe despre oameni. Mai bine zis, ceea ce aștepți despre ceilalți generează condițiile optime pentru a găsi exact acel gen de persoane care îți plac. Numărul norocos: 10

Rac

Ești cam dezinteresat și nu prea te trage inima la treabă, cel puțin nu la actualul serviciu, ci te tot gândești la o schimbare în carieră. Dacă salariul nu te mai satisface, dacă ceva nu mai merge așa de bine la locul de muncă, trebuie să faci ceva: ori să-i ceri șefului o mărire de salariu sau o mai bună recunoaștere a meritelor, ori să începi să trimiți CV-uri pe la alte companii, că nici nu ai idee de unde sare iepurele. Numărul norocos: 8.

Leu

Investește multă pasiune în confortul locuinței pentru că aici te simți cel mai bine. Orice gest dedicat înfrumusețării spațiului în care te găsești, orice acțiune prin care mărești confortul zonei de lucru, va avea efecte excelente și asupra tonusului general. Un mediu organizat, curat, frumos decorat, aerisit și luminos va genera exact atmosfera de care ai nevoie pentru a face totul cu succes. Numărul norocos: 12.

Fecioară

Pe parcursul unor proiecte mai vin și momente dificile când sacrificiul face parte din program, dar nu trebuie să-l privești ca pe un eșec, ci ca pe un preț care merită plătit. Sunt momente când spui „da” la ceva la care, altă dată, ai fi spus tare „nu”, sunt și situații la care trebuie să renunți deși tare ai fi vrut să le continui. Numărul norocos: 1.

Balanță

Pune în joc valorile în care crezi, legile scrise sau nescrise pe care trebuie să le respecți, pentru că acestea sunt cele care vor dicta verdictul pe care îl aștepți. Cu cât faci lucrurile mai corect, mai legal, cu atât șansele reușitei cresc. Stai deoparte de ispita de a apela la tertipuri incorecte, oricât de minore ar fi! Numărul norocos: 15.

Scorpion

Privește înapoi cu iubire, fără pic de mânie sau regret, pentru că tot ce ai trăit înainte face parte din experiența ta de viață. Nu contează că ai trecut și prin momente dificile sau că ai amintiri urâte, ci privește trecutul cu recunoștință pentru tot ce ai acumulat până aici. Numărul norocos: 17.

Săgetător

Găsești de fiecare dată resursele de care ai nevoie pentru a rezolva sarcinile acestei zile. Ești pregătit și potrivit pentru tot ce ai de făcut astăzi, deci nu-ți mai căuta atâtea defecte și nici nu te teme să încerci. Nu trebuie să aștepți miracole de la alții, pentru că rezolvarea tuturor problemelor îți stă în mâini și în propriile idei. Ajunge doar să te concentrezi un pic, să te înarmezi cu răbdare și să pornești la drum. Numărul norocos: 13.

Capricorn

Ești la începutul unei acțiuni noi, interesante, și entuziasmul este la maxim la început de drum. Păstrează acest tonus cât mai mult timp, pentru că din energia pozitivă se pot naște rezultate demne de toată laudă. Poți ajunge repede la ceea ce ți-ai propus dacă te încarci cu energia care te împinge de la spate. Numărul norocos: 19.

Vărsător

Te găsești într-un punct greu al unui proiect profesional, dar nu trebuie să scazi ritmul, ci să tragi tare, mai departe, pentru că de efortul depus acum depinde impresia pe care o creezi celor din jur. Nu trebuie să spui nu la nicio provocare, ci să îți asumi totul cu responsabilitate. Fii sigur că tot acest efort merită și contează la final, când vei culege roadele muncii depuse. Numărul norocos: 16.

Pești

Spune ce ai decis, fără să te gândești la ce va spune lumea despre alegerile făcute. Deciziile îți aparțin și pentru mulți par ciudate, dar crezi în ele și le vei urma cu sfințenie. Te bazezi pe flerul personal, nu pe părerea lumii, deci ești pregătit să îți asumi deciziile ciudate și căile originale care vor duce acolo unde speri. Dacă vezi că unii te judecă pentru alegerile făcute, dă-le apă la moară și râzi alături de ei despre nebunia de care dai dovadă, dar nu te abate de la ce ai ales. Numărul norocos: 6

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×