Sfatul zilei de 9 mai 2020. Racii au stări contradictorii

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
08/05/2020, 10:44
Sfatul zilei de 9 mai 2020. Racii au stări contradictorii
Weekend-ul începe cu emoții pentru nativii din zodia Rac. Sursa foto: pinterest.com

FANATIK îți aduce sfatul zilei de sâmbătă, 9 mai, pentru fiecare zodie în parte, iar veștile nu sunt printre cele mai bune, așa că ar fi bine să te pregătești. Dacă ești născut sub semnul Racului, ia mare grijă, pentru că treci prin stări contradictorii și s-ar putea să provoci tensiuni în rândul familiei. Hotărăște-te ce vrei să faci și abia apoi treci la treabă.

Așa arată sfatul zilei de sâmbătă, 9 mai

Berbec

Casa și familia sunt preocupările tale de astăzi. Ai dori să te ocupi mai mult de treburile gospodărești, deoarece stai acasă, însă îndatoririle social-profesionale te solicită în permanență. Îți este dor de trecut, de rudele apropiate și de locurile copilăriei. Evită stările melancolice și bucură-te de cei dragi. După-amiază ar fi bine să planifici întâlniri sau dialoguri cu rudele. Atenție, există tensiuni serioase în sfera domestică! Fii prudent în gânduri, vorbe și fapte. Numărul norocos: 1.

Taur

Se pare că această zi îți aduce multe drumuri pe distanțe scurte. Sunt treburi de rutină pe care vrei, nu vrei, va trebui să le rezolvi. Atenție că mentalul îți joacă feste și astfel poți spune sau face lucruri regretabile. Evită implicarea în problemele altora și ocupă-te mai mult de sufletul tău. În acest sens, acum sunt momente favorabile pentru planificarea unor cursuri de perfecționare, necesare atât în domeniul profesional, cât și pentru îmbogățirea bagajului tău de cunoștințe. Numărul norocos: 14.

Gemeni

Chestiunile bănești sunt la ordinea acestei zile. Ori primești bani, bunuri sau favoruri de la un loc de muncă, ori primești măcar informații referitoare la acestea. Se conturează o perioadă cu îngrijorări serioase vizavi de câștigurile tale din munca proprie. Cheltuiește strictul necesar, alcătuiește-ți planuri financiare pe termen lung și ai încredere că universul îți va oferi tot ce ai nevoie la momentul potrivit. Știi bine că deocamdată în sfera muncii există conflicte greu de ținut în frâu. Numărul norocos: 2.

Rac

O zi cu stări contradictorii. Ba ai chef să te implici în mai multe treburi deodată, ba îți trece cheful ca prin minune. Tensiunile tale interioare sunt evidente pentru cei din jur și astfel aceștia vor începe să te evite. Cultivă-ți încrederea în forțele proprii și în Divinitate. Plimbările scurte în aer liber, un masaj, un tratament cosmetic sau începerea unei diete te-ar liniști enorm. Se anunță o perioadă în care ai șanse deosebite de îmbunătățire a personalității. Numărul norocos: 15.

Leu

Astrele îți recomandă introspecție, evitarea spațiilor aglomerate și întâlnirile importante. Sunt momente favorabile analizării evenimentelor și oamenilor din preajma ta. Ai face bine să te gândești la o selecție drastică a proiectelor sau activităților care nu îți mai sunt folositoare. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele aparatului digestiv și osos. Ține o dietă, dozează-ți eforturile și odihnește-te mai mult. Evită consultațiile și analizele medicale, pe cât posibil! Numărul norocos: 4.

Fecioară

Ziua îți poate aduce în atenție prietenii și persoanele care te susțin și protejează în domeniul profesional. De reținut că se conturează o perioadă în care ar fi bine să te bazezi mai mult pe forțele tale. Sunt tensiuni mocnite și conflicte greu de remarcat vizavi de aceste tipuri de relații, așa încât se recomandă prudență maximă. Pe de altă parte, ești tentat să confunzi o relație de prietenie cu una amoroasă, asta fiind o altă capcană a momentului. Numărul norocos: 12.

Balanță

Domeniul socio-profesional te solicită din plin. Șefii te vor chema la raport sau reprezentanții unor instituții oficiale vor dori explicații de la tine. Momentul este delicat, pentru că foarte ușor ți se poate strica imaginea publică sau statutul social. Fii prudent, mai întâi ascultă ce au de zis ceilalți și apoi prezintă-ți punctele de vedere cu calm și vorbe puține, dar concise. Spre seară, o conversație cu un prieten te poate ajuta mult. Evită cheltuielile nefondate! Numărul norocos: 3.

Scorpion

Veștile din și despre străinătate sunt contradictorii. Demersurile legate de călătorii sau de studii pe termen lung pot fi îngreunate sau oprite definitiv. Stai puțin deoparte, analizează în liniște ce se petrece în preajma ta și evită momentan deciziile majore. Există temeri serioase vizavi de relațiile cu străinătatea și de aici poți induce, prin forța gândului, situații neplăcute. Detașează-te de cotidian și relaxează-ți sufletul cu o piesă de teatru sau un film bun. Numărul norocos: 7.

Săgetător

Chestiunile financiare legate de banii și bunurile deținute în comun cu alte persoane îți vor da bătăi de cap. Este nevoie să achiți în regim de urgență facturi restante sau datorii mai vechi. Se conturează o perioadă în care pierderile de la și prin ceilalți, parteneri de viață, de afaceri, colaboratori, vor fi frecvente. Recomandabil este să ții o evidență strictă a tuturor veniturilor, cheltuielilor sau investițiilor. Relațiile cu instituțiile financiare devin precare! Numărul norocos: 11.

Capricorn

Partenerul de viață, de afaceri sau colaboratorii te solicită din plin. Se pot isca din senin discuții zgomotoase, replici tăioase și reproșuri mai mult sau mai puțin fondate. Ce începe acum să se contureze legat de parteneriat, ceva mai târziu va produce o ruptură definitivă. Fii prudent și retrage-te din colaborările neprofitabile. Despărțirea sau reconfigurările de proiecte comune cu alții vor deveni subiecte frecvente. Dozează-ți eforturile la locul de muncă și ai mai multă grijă de sănătatea ta! Numărul norocos: 5.

Vărsător

Astăzi, serviciul și sănătatea sunt două zone foarte sensibile. Pe de o parte, ai multe și mărunte de făcut, iar, pe de altă parte, organismul îți va da semne serioase de oboseală sau chiar de afecțiuni ale aparatului digestiv și ale celui osos. Dozează-ți eforturile, evită provocările colegiale și întâlnirile cu șefii. O dietă de sezon, exercițiile fizice ușoare, plimbările în aer liber și detașarea de tumultul cotidian ți-ar prinde foarte bine! Numărul norocos: 9.

Pești

Relațiile sentimentale și cele cu copiii îți provoacă neliniști și stări confuze. Iubirea sub toate formele ei este pusă la încercare de contextul astral, așa încât ar fi mai bine să stai deoparte și să eviți confruntările deschise cu cei dragi. Unele relații se pot rupe definitiv. Canalizează-ți gândurile și eforturile către un hobby. Nesiguranța dată de cei din jur poate scoate la iveală, din adâncurile ființei tale, talente deosebite. Numărul norocos: 13.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×