Sfatul zilei de 8 ianuarie. Săgetătorul este foarte dezamăgit de cei dragi

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
07/01/2020, 12:38
Sfatul zilei de 8 ianuarie. Săgetătorul este foarte dezamăgit de cei dragi
Sfatul zilei 8 ianuarie. Sursa foto: avantaje.ro

ȘTIRIMONDENE.FANATIK.RO îți aduce sfatul zilei de 8 ianuarie. Trebuie să ții cont de el pentru ca toate să-ți meargă așa cum au prezis astrele. Mai jos vei găsi și numărul norocos pentru fiecare zodie în parte.

Așa arată sfatul zilei de 8 ianuarie pentru fiecare zodie

Berbec

Nativul Berbec are șanse reale să se îmbogățească, astăzi. Pentru asta, trebuie să lase criticile în spate și sănu mai asculte sfaturile celor negativiști. Numărul norocos al zilei: 11.

Taur

Taurul a intrat într-o pasă proastă. Este foarte negativist și nu va ajunge prea departe cu această atitudine. Trebuie să gândească pozitiv, iar lucrurile bune vor veni! Numărul norocos al zilei: 5.

Gemeni

Astăzi, nativul născut sub semnul zodiacal al Gemenilor va vedea cine îi este adevărat prieten și cine a stat lângă el doar ca să-l invidieze și să-i pună bețe-n roate. Numărul norocos al zilei: 3.

Rac

Viața de cuplu cunoaște momente frumoase azi, multe venite chiar de la tine. Poate că te-ai săturat să iei mereu tu inițiativa. Spune-i partenerului ce te nemulțumește. Numărul norocos al zilei: 2.

Leu

Astăzi nu este cazul să iei în seamă micile răutăți venite de la colegi și chiar de la prieteni. Trebuie să mergipe drumul tău și sănu te oprești pentru nimic în lume. Numărul norocos al zilei: 10.

Fecioară

Fecioara este în plin proces de schimbare, iar acest lucru este unul benefic. Găsești zilnic în sufletul tău motive să devii din ce în ce mai bun. Numărul norocos al zilei: 6.

Balanță

Te uiți cu oarecare satisfacție când vezi că lucrurile evoluează în favoarea ta, că ai pus și tu cărămida la construirea unui mediu prietenos și călduros. Numărul norocos al zilei: 7.

Scorpion

Cine știe ce e în sufletul tău va ști cum să se poarte cu tine, însă nu toți au acel detector cu care să vadă cum se simte omul. Deschide-te în fața celorlalți și nu te mai izola. Numărul norocos al zilei: 1.

Săgetător

Astăzi ești dezamăgit deoarece constați că rudele nu îți acordă respectul pe care tu crezi că îl meriți. Poate fi o problemă cu ei, dar poate fi și cu tine. Numărul norocos al zilei: 13.

Capricorn

Ai de luat o decizie foarte importantă, așa că trebuie să te gândești profund la urmările ei. Este bine să te consulți și cu o rudă mai în vârstă. Numărul norocos al zilei: 22.

Vărsător

Te tentează tot felul de ieșiri cu oameni necunoscuți, dar îți este și puțin teamă în același timp. Este cazul să schimbi placa. Numărul norocos al zilei: 4.

Pești

Nativii Pești trebuie să profite la maximum de oportuitățile pe care viața le aduce. Asta face diferența dintre succes și insucces, de fapt. Numărul norocos al zilei: 19.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×