Sfatul zilei de 8 februarie 2020. Balanțele se află unei alegeri importante pentru viitorul lor

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
07/02/2020, 13:15
Sfatul zilei de 8 februarie 2020. Balanțele se află unei alegeri importante pentru viitorul lor
Prima zi de weekend aduce o serie de provocări pentru nativii din Balanță. Sursa foto: pinterest.com

FANATIK îți aduce sfatul zilei de sâmbătă, 8 februarie, iar provocările se țin lanț, parcă mai mult ca niciodată. Dacă ești născut în zodia Balanței, încearcă să te lași pradă tentațiilor din acest weekend, pentru că trebuie să faci o alegere foarte importantă pentru viitorul tău. Crede-ne pe cuvânt, nu e momentul potrivit să lenevești.

Așa arată sfatul zilei de sâmbătă, 8 februarie

Berbec

Se apropie un eveniment care îți inspiră o oarecare teamă sau neîncredere, încât ai dori să se amâne cumva. Timpul trece fără să-l poți opri, deci trebuie să te înarmezi cu răbdare și putere de muncă, pentru a face faţă acelei provocări pe care o presimţi a fi complicată. Nu va fi uşor, dar nu e prima oară când treci prin aşa ceva. Numărul norocos: 5.

Taur

Primeşti o sumă de bani care vine la momentul cel mai potrivit pentru a te achita de nişte obligaţii financiare. Dispui de toate motivele de satisfacţie cu privire la bani, deci bucuriile acestei zile vor gravita în jurul cumpărăturilor, achitării de datorii mai vechi, investiţiilor masive. Numărul norocos: 10.

Gemeni

Aştepți cu sufletul la gură un moment decisiv pentru viaţa ta sentimentală, faţă de care ai o emoţie cu totul aparte. Ești cuprins de emoții, ca înaintea primei întâlniri sau ca în ziua nunţii, pentru că ai senzaţia că ceea ce ți se petrece acum în inimă are o conotaţie profundă, de destin, ceva ce nu trăiești în fiecare zi. Te pregătești sufleteşte pentru acel eveniment şi ești de-a dreptul fericit, pentru că vezi şi din partea celuilalt aceeaşi trăire intensă, semn că sunteţi amândoi pe aceeaşi lungime de undă. Numărul norocos: 4.

Rac

Ai sperat mult de la un eveniment spre care ți-ai canalizat toată energia şi, când colo, rezultatele sunt mult sub aşteptări. Ești dezamăgit pentru că la cât de mult ai muncit, ai fi dorit cu totul alte rezultate. Nu trebuie să renunți, nici să te oprești din elan. Sunt hopuri inerente în orice proiect important, iar azi dai piept cu o astfel de piedică în care îți sunt puse la încercare rezistenţa, răbdarea și voinţa de a trece peste orice! Nu te lăsa păgubaş de la un banal impas, adună-ți forţele pentru etapa următoare. Acum ia doar o mică pauză! Numărul norocos: 12.

Leu

Cineva intervine brutal în spaţiul personal şi strică toată armonia care se instalase peste unele planuri, e un musafir nepoftit, o veste bombă, o surpriză neplăcută, dar nu trebuie să te lași copleşit de furtuna care îți intră în casă. Valul va trece, deci nu trebuie să te enervezi. Ai răbdare, folosește-te de toate instrumentele pozitive de răbdare, toleranţă, diplomaţie, pentru a reveni la o atmosfera paşnică, aşa cum îți place. Nu le permite celorlalți să-ți strice ziua cu nervii lor şi nici nu proceda ca ei. Trebuie să rămâi calm, orice ar fi! Numărul norocos: 15.

Fecioară

Nu privi prea mult în curtea vecină pentru că nu ai de ce să te compari cu ceilalţi. Fiecare cu destinul lui, cu sensul lui, cu resursele sale. Dacă vrei neapărat să arunci o privire peste gard, fă-o doar pentru a-l aprecia sincer pe celălalt. A te compara cu el nu este în beneficiul nimănui, pentru că nu ai de unde şti ce se ascunde în spatele aşa-zisei sale prosperităţi sau reuşite. Numărul norocos: 6.

Balanță

Ești tras în două direcţii şi ambele au şi avantaje care merită atenţie, dar şi unele dezavantaje pe care trebuie să le eviţi. Nu ştii ce să alegi, pentru că ambele sensuri sunt la fel de ofertante, tocmai de aceea va trebui să pui în balanţă efectele pe care le are fiecare dintre ele asupra ta. Numărul norocos: 13.

Scorpion

Chiar dacă unele proiecte înaintează extrem de lent, nu te deranjează deloc această lentoare, pentru că nimeni nu gestionează mai bine trecerea timpului ca tine. Ştii să profiţi de răgazul pe care îl ai la dispoziţie pentru a pregăti viitoarea reuşită în detaliu, cu calm şi răbdare. Numărul norocos: 9.

Săgetător

La toate gesturile de generozitate şi de prietenie ți se răspunde sub aşteptări, încât nici nu ar mai merita să fii atât de darnic. Fii un pic mai egoist, nu îți mai oferi tot sprijinul unei persoane care oricum va uita să mulţumească pentru ceea ce faci în avantajul său, ba chiar va începe să-ți comenteze calitatea serviciilor. Numărul norocos: 7.

Capricorn

Dacă pornești la drum, este posibil să nu-ți meargă toate conform planificării de acasă, dar fi sigur că vei găsi de fiecare dată alternative ca să-ți atingi scopurile. Ceva se schimbă pe parcurs: mijloacele de transport, compania, orele de plecare, destinaţia chiar, oferindu-ți altceva în loc. Nu e chiar ceea ce ți-ai propus la plecare, însă tot e ceva şi te vei adapta ușor situaţiei. Numărul norocos: 16.

Vărsător

Ești obligat să implici într-o competiţie care are ca scop obţinerea unui renume, a unui succes, care poate se numără şi în bani, dar ai alături concurenţi redutabili. Nu ești cu nimic mai prejos, ești la fel de bine pregătit, dar emoţiile negative te împiedică să dovedești de ceea ce ești în stare. Îți reamintești de eşecurile din trecut şi îți este teamă să nu le repeţi şi acum. Numărul norocos: 2.

Pești

Altădată te simţeai foarte bine în mediul în care te afli azi, dar acum parcă s-a întors totul pe dos. În loc de prietenie, amabilitate şi bună înţelegere, totul pare blocat într-un punct mort de unde nimic nu se mai mişcă. Înainte de a judeca situaţia, mai așteaptă o zi, două, să treacă, fără a lua măsuri drastice, pentru că poate fi doar un impas trecător. Numărul norocos: 11.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×