Sfatul zilei de 6 decembrie 2019 pentru fiecare zodie. Balanțele trebuie să fie atente pe ce dau banii

Dan Suta   
în Horoscop
05/12/2019, 10:10
Sfatul zilei de 6 decembrie 2019 pentru fiecare zodie. Balanțele trebuie să fie atente pe ce dau banii
Sfatul zilei de 6 decembrie 2019. Sursa foto: spiritualify.com

Citește sfatul zilei de 6 decembrie 2019 și află care sunt principalele provocări ale momentului pentru zodia ta. Pentru Balanțe e o zi importantă. Vor fi nevoite să își gestioneze cu maximă atenție finanțele, mai ales că ies la cumpărături.

Sfatul zilei de 6 decembrie pentru zodia ta

Berbec: Nu te uita în trecut cu ranchiună, ci încearcă să înțelegi lucrurile care se schimbă și efectele anumitor acțiuni cu ceva mai multă maturitate. Numărul norocos al zilei: 9.

Taur: Pune-te pe treabă și demonstrează de ce ești capabil. Ai o zi în care abilitățile tale ies la iveală una câte una. Numărul norocos al zilei: 10.

Gemenii trebuie să ofere respect ca să-l primească

Gemeni: Oferă respect dacă vrei să îl primești. Trebuie să înveți să asculți, să le dai și celorlalți posibilitatea să se exprime, chiar dacă nu ești de acord cu ei. Numărul norocos al zilei: 1.

Rac: Ai parte de o zi în care e bine să îți faci planuri. Oportunitățile sunt nenumărate azi, așa că profită de timpul pe care îl ai. Numărul norocos al zilei: 5.

Leu: Nu căuta adevărul în locuri imposibile, căci este chiar în fața ta. Trebuie doar să deschizi bine ochii. Numărul norocos al zilei: 2.

Fecioară: E momentul să te ocupi mai mult de latura ta artistică, să dai frâu liber talentelor tale. Numărul norocos al zilei: 3.

Balanță: Nu te lăsa păcălit de tot felul de oferte pe care le vezi prin magazine. Ai grijă pe ce dai banii. Numărul norocos al zilei: 6.

Scorpion: Pornești de la tot felul de idei preconcepute și asta nu e tocmai în avantajul tău. Este cazul să te gândești serios ce fel de drum vrei să urmezi. Numărul norocos al zilei: 4.

Săgetător: Spune ce ai pe suflet, dar fă-o fără să te agiți prea mult, fără să folosești cuvinte mari, eventual care să doară. Numărul norocos al zilei: 13.

Capricorn: Treci de la o stare la alta azi și ai tendința de a amâna niște decizii. Ai grijă ce amâni că unele trenuri nu mai trec prin gară. Numărul norocos al zilei: 11.

Vărsător: Te pedepsești singur de cele mai multe ori și asta nu e bine. Fii mai îngăduitor cu tine. Numărul norocos al zilei: 9.

Pești: Evită cu orice preț ciocnirile pe idei politice ori religioase azi. Se pot naște certuri urâte. Numărul norocos al zilei: 8.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×