Sfatul zilei de 5 decembrie 2019. Leii trebuie să evite discuțiile aprinse

Dan Suta   
în Horoscop
04/12/2019, 11:08
Sfatul zilei de 5 decembrie 2019. Leii trebuie să evite discuțiile aprinse
Sfatul zilei de 5 decembrie 2019. Sursa foto: spiritualify.com

Citește sfatul zilei de 5 decembrie 2019 și află care sunt provocările pe care astrele ți le pune în cale. Pentru Lei este recomandat ca în această zi de joi să evite pe cât posibil polemicile.

Sfatul zilei de 5 decembrie 2019 pentru zodia ta

Berbec: Tinzi să uiți lucruri azi, fapt pentru care ar fi bine să le notezi undeva. Numărul norocos al zilei: 13.

Taur: Nu căuta nod în papură prietenilor tăi, ci încearcă să le înțelegi lumea, gândurile, să privești cu ochi mai buni deciziile pe care le iau. Numărul norocos al zilei: 4.

Racii au parte de o zi magnifică

Gemeni: E timpul să dedici mai mult timp distracției, să ieși mai mult în oraș, să retrăiești cumva spiritul copilăriei acum în preajma sărbătorilor de iarnă. Numărul norocos al zilei: 1.

Rac: Ai parte de o zi magnifică din toate punctele de vedere. Trăiește din plin fiecare secundă. Numărul norocos al zilei: 8.

Leu: Nu renunța la idealurile tale, la lucrurile care îți aduc numai bucurii în viață. Continuă să crezi, să lupți pentru ceea ce vrei. Evită discuțiile aprinse. Numărul norocos al zilei: 2.

Fecioară: Uneori tăcerile pot fi mai dureroase pentru cei din jur decât orice cuvânt tăios. Tu decizi cum gestionezi fiecare slovă. Numărul norocos al zilei: 3.

Balanță: Nimic nu se compară cu o zi petrecută alături de cei dragi, așa că profită de prezența lor. Numărul norocos al zilei: 7.

Scorpion: Spune lucrurilor pe nume și nu mai lăsa pe nimeni să te domine verbal. Numărul norocos al zilei: 11.

Săgetător: Orice ți s-ar spune în legătură cu greșelile pe care le faci, tu să ții cont de ce îți spune inima. Numărul norocos al zilei: 5.

Capricorn: Lasă de la tine dacă vezi că interlocutorii nu sunt apți să poarte o discuție în contradictoriu argumentată. Numărul norocos al zilei: 9.

Vărsător: Poți face o serie de schimbări, însă trebuie doar să și vrei asta. Hai, apucă-te de treabă! Numărul norocos al zilei: 10.

Pești: Numără bine banii pe care îi ai și fă-ți un plan de bătaie căci poți pune mâna pe niște oferte interesante la produsele de Crăciun. Numărul norocos al zilei: 14.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×