Sfatul zilei de 4 mai 2020. Vărsătorii au chef de distracție

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
03/05/2020, 11:27
Sfatul zilei de 4 mai 2020. Vărsătorii au chef de distracție
Ziua de luni aduce vești bune pentru nativii din Vărsător. Sursa foto: pinterest.com

FANATIK îți aduce sfatul zilei de luni, 4 mai, iar veștile sunt cât se poate de bune, mai ales dacă te numeri printre nativii din zodia Vărsător. Asta pentru că debutul de săptămână îți dă un chef nebun să te distrezi alături de cei dragi. Va mai trebui să aștepți până în weekend, însă nu permite acestui mic amănunt să îți strice buna dispoziție.

Așa arată sfatul zilei de luni, 4 mai

Berbec

Debutul săptămânii îți aduce multe călătorii neprevăzute pe distanțe scurte. Fie că pleci în scop profesional, fie ești nevoit să îți vizitezi o rudă aflată la ananghie, ai grijă și nu te implica emoțional. Este posibil ca ceva mai târziu să reiei activitățile programate pentru astăzi. Pe de altă parte, orice formă de instruire personală îți va atrage gândurile. Lasă deciziile majore pentru alte zile mai bune! Mentalul îți este confuz și poți spune lucruri nepotrivite. Numărul norocos: 6.

Taur

Ești preocupat îndeaproape de câștigurile obținute în urma unei activități desfășurate la locul de muncă. Deocamdată, se pare că munca pe care o prestezi îți face plăcere și îți aduce și venituri substanțiale. Astăzi poți primi o sumă de bani sau poți afla vești îmbucurătoare legate de condițiile de muncă. Atenție la tentația de a cheltui mult! Recomandabil este să îți pui bani deoparte, de care să știi doar tu. Numărul norocos: 15.

Gemeni

Stările tale de spirit fluctuează foarte mult. Dorința de a te ocupa de mai multe treburi odată te va obosi și îți va crea serioase neplăceri cu celelalte persoane din jurul tău. De reținut că ceea ce întreprinzi astăzi nu va avea rezultatul scontat. Cel mai bine ar fi să te ocupi de propriul tău trup, mergând la un tratament de îngrijire corporală sau la o plimbare în aer liber. Sănătatea este șubredă în continuare, așa încât acordă-i atenția cuvenită. Atenție la relațiile profesionale! Numărul norocos: 3.

Rac

Ziua este potrivită izolării și meditațiilor în locuri sfinte. Oboseala își va spune cuvântul, de aceea fii prudent și dozează-ți eforturile. De evitat pe cât posibil consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale! Remediile naturiste, plimbările în aer liber și somnul îți pot fi de mare folos. Analizează pe îndelete ce se petrece în preajma ta și aplică toate corecțiile necesare îmbunătățirii vieții tale. Numărul norocos: 10.

Leu

Conjuncturile de astăzi îți vor aduce în preajmă prietenii și așa-zișii protectori sau susținători. Se pot isca discuții agreabile, interesante, însă spre finalul zilei vei constata că au fost doar simple conversații fără urmări serioase. Bine ar fi să nu îți divulgi planurile de viitor și să asculți mai mult decât să vorbești. Fii în continuare prudent în sectorul profesional, pentru că în orice clipă pot apărea neplăceri. Numărul norocos: 12.

Fecioară

Ochii și urechile lumii sunt îndreptate spre tine. Unii vor încerca să îți strice imaginea sau chiar statutul social. Sunt posibile altercații cu un șef sau cu reprezentanții unor instituții oficiale. Susține-ți punctele de vedere, dar ia aminte și la ce ți se spune sau recomandă. După-amiaza zilei îți va aduce recunoașterea meritelor profesionale sau măcar îmbunătățirea climatului de la serviciu. Numărul norocos: 4.

Balanță

O discuție cu cineva aflat departe de granițele țării te poate pune pe gânduri. Sunt momente ți discuții pasagere, așa încât evită îngrijorările nefondate. În prima parte a zilei, demersurile legate de călătorii sau de studii ar putea eșua, de aceea lasă-le pentru alte zile mai favorabile. După-amiază se recomandă vizionarea unei piese de teatru, vizitarea unei galerii de artă sau discuții pe teme spirituale cu prietenii. Numărul norocos: 13.

Scorpion

Ziua îți aduce în atenție achitarea unor facturi restante sau demersuri legate de instituții financiare. De evitat, pe cât posibil, semnarea documentelor importante, deciziile majore sau promisiunile de ajutor material. Contextul astral poate duce la rezultate nedorite. Rezumă-te la chestiunile financiare de rutină. Pe de altă parte, detașează-te de tumultul cotidian și îndreaptă-ți gândurile și către cele sfinte. Numărul norocos: 9.

Săgetător

Începutul săptămânii îți aduce mult dinamism în relațiile parteneriale. Discuțiile iscate sunt zgomotoase, iar vorbele deșarte domină. Totuși, ar fi bine să îți selectezi partenerii, colaboratorii și să le acorzi mai puțin credit. Unele colaborări vor da semnale că sunt pe sfârșite și ar trebui să te orientezi rapid către altele mai profitabile. După-amiază ți-ar prinde bine o întâlnire plăcută cu prietenii. Numărul norocos: 1.

Capricorn

La serviciu se anunță multă forfotă. Relațiile colegiale sunt plăcute în aparență, dar este doar o aparență. Dozează-ți eforturile, pentru că zilele următoare s-ar putea să fii nevoit să reiei tot ce faci astăzi. Sănătatea este o altă zonă sensibilă. De evitat pe cât posibil consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale, pentru că erorile sunt la cote înalte. Rezervă-ți momente de odihnă și plimbări în aer liber. Numărul norocos: 8.

Vărsător

Veselia te domină în prima parte a zilei. Deocamdată, relațiile sentimentale și cele cu copiii intră în sfera ta de interes. Fii prudent, pentru că există riscul să exagerezi și să gafezi serios vizavi de cei dragi. Îndreaptă-ți eforturile către un hobby și lasă-i în pace pe ceilalți. Emotivitatea și subiectivismul de care dai dovadă te vor pune într-un con de umbră! După-amiază, astrele îți recomandă să organizezi o petrecere surpriză pentru cei dragi. Numărul norocos: 2.

Pești

Se întrezărește multă activitate în sfera domestică. Ai avea tu chef să faci curățenie, reparații, îmbunătățiri ale spațiului locativ, însă s-ar putea să fii nemulțumit de rezultatele obținute. Dozează-ți eforturile și ocupă-te de strictul necesar. Relațiile cu membrii familiei pot lua turnuri neplăcute, de aceea fii prudent. Ține cont de părerile celor dragi, dar lasă discuțiile și deciziile importante pentru alte zile mai favorabile. Numărul norocos: 5.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×