Sfatul zilei de 4 decembrie 2019: Ai grijă cui împărtășești secrete

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Horoscop
03/12/2019, 11:41
Sfatul zilei de 4 decembrie 2019: Ai grijă cui împărtășești secrete
Sfatul zilei de 4 decembrie 2019. Sursa foto: antena3.ro

Citește sfatul zilei de 4 decembrie 2019 și află care sunt principalele provocări ale momentului pentru zodia ta. Este o zi bună în care majoritatea zodiilor se pot destăinui, își pot arăta fețele nevăzute, dar trebuie să țină cont de persoanele cărora le fac anumite mărturisiri.

Sfatul zilei de 4 decembrie 2019 pentru fiecare zodie

Berbec: Ai grijă cui îi împărtășești anumite secrete. E nevoie să te uiți foarte bine în ochii celui sau celei căreia vrei să i te confesezi. Nu oricine e demn să știe tot ce ascunzi. Numărul norocos al zilei: 3.

Taur: Gândește-te serios la lucrurile pe care vrei să le schimbi pe viitor. Pot apărea tot felul de momente importante, oportunități de care e bine să ții cont. Numărul norocos al zilei: 5.

Capricornii trebuie să aibă grijă cui i se confesează

Gemeni: Nu duce războaie cu oamenii care ți-au dovedit că îți sunt aproape, chiar dacă te critică. Numărul norocos al zilei: 6.

Rac: Fii împăciuitor și arată că ești o persoană care ține cont de sensibilitățile celor din jurul tău. Numărul norocos al zilei: 11.

Leu: Răbdarea ta are o limită. Impune-te dacă este cazul, dar fă-o doar cu argumente valide. Numărul norocos al zilei: 13.

Fecioară: Spune lucrurilor pe nume, pune accentul pe i de fiecare dată când simți că lucrurile iau întorsături neașteptate. Numărul norocos al zilei: 1.

Balanță: Nu te da bătut ori cât de mult lucruri ți se par imposibil de depășit. Numărul norocos al zilei: 2.

Scorpion: Lasă de la tine dacă vezi că nu te poți înțelege cu persoanele din jurul tău. Numărul norocos al zilei: 8.

Săgetător: Rupe-te de cercurile toxice și fă-ți promisiunea că poți să o iei de la capăt, pe cont propriu. Numărul norocos al zilei: 7.

Capricorn: Simți nevoia să te confesezi cuiva, însă trebuie să ai foarte mare grijă ce secrete dezvălui și mai ales cui. Numărul norocos al zilei: 10.

Vărsător: Nu lăsa loc de interpretări și așteaptă-te la răsturnări de situație azi. Nu te deschide în fața oricui. Numărul norocos al zilei: 5.

Pești: Pornești pe un drum nou și cel mai important lucru este să stabilești cu exactitate anumite priorități. Nu te arunca în gura lupului. Numărul norocos al zilei: 9.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×