Sfatul zilei de 31 decembrie 2019. Berbecii trebuie să le ceartă iertare celor pe care i-au supărat

Dan Suta   
în Horoscop
30/12/2019, 12:24
Sfatul zilei de 31 decembrie 2019. Berbecii trebuie să le ceartă iertare celor pe care i-au supărat
Sfatul zilei de 31 decembrie 2019. Sursa foto: pixabay.com

Citește sfatul zilei de 31 decembrie 2019 și află care sunt principalele provocări ale momentului pentru zodia ta. Berbecii trebuie să ceartă iertare în ultima zi a anului. Nu pot păși în 2020 supărați sau certați cu cei din jurul lor.

Sfatul zilei de 31 decembrie 2019 pentru zodia ta

Berbec: Cere-le iertare tuturor persoanelor pe care le-ai supărat cu vorba sau cu fapta. Este o zi ideală pentru împăcări. Numărul norocos al zilei: 4.

Taur: Nu te uita în trecut cu înverșunare, ci încearcă să iei lucrurile bune din tot ce ți s-a întâmplat. Numărul norocos al zilei: 13.

Capricorni, nu vă luați la ceartă taman în seara de Revelion!

Gemeni: Pui prea mult preț pe bârfele celor din jur, iar asta te poate debusola. Nu mai asculta toate prostiile. Numărul norocos al zilei: 3.

Sfatul zilei de 31 decembrie pentru Rac: Ai un as din mânecă pe care îl poți folosi cu mare iscusință în ultima zi a lui 2019. Fă-o cu cap. Numărul norocos al zilei: 1.

Leu: Treci peste toate critcile persoanelor cu care intri azi în contact și concentrează-te doar asupra lucrurilor care contează cu adevărat pentru tine. Numărul norocos al zilei: 9.

Fecioară: E timpul pentru bilanț. Ai parte de momente frumoase, așa că bucură-te de compania prietenilor. Numărul norocos al zilei: 5.

Balanță: Lasă lucrurile rele în urmă și pășește în noul an doar cu gânduri pozitive. Numărul norocos al zilei: 2.

Scorpion: Fă promisiunile de care știi sigur că te poți ține. Nu îi amăgi pe cei din jur. Numărul norocos al zilei: 6.

Sfatul zilei de 31 decembrie pentru Săgetător: E timpul să îți pui acele dorințe pe care nu ai avut curajul să le pui până acum. Vei vedea că soarta îți va fi prielnică în 2020. Numărul norocos al zilei: 7.

Capricorn: Nu te lua la harță taman în seara de Revelion cu persoanele de la masă. Numărul norocos al zilei: 10.

Vărsător: Oferă iubire, zâmbete și cuvinte calde persoanelor cu care petreci Revelionul. Numărul norocos al zilei: 11.

Pești: Nu te plânge de eșecurile înregistrate în 2019, ci axează-te pe ceea ce poți obține în 2020. Numărul norocos al zilei: 8.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×