Sfatul zilei de 30 decembrie 2019 pentru fiecare zodie. Peștii trebuie să fie atenți la falșii prieteni

Dan Suta   
în Horoscop
29/12/2019, 11:18
Sfatul zilei de 30 decembrie 2019 pentru fiecare zodie. Peștii trebuie să fie atenți la falșii prieteni
Sfatul zilei de 30 decembrie 2019. Sursa foto: pixabay.com

Citește sfatul zilei de 30 decembrie 2019 și află care sunt principalele provocări ale momentului pentru zodia ta. Peștii sunt sfătuiți să fie atenți la oamenii de care se înconjoară pe final de an, căci unii au intenții nu tocmai bune.

Sfatul zilei de 30 decembrie 2019 pentru zodia ta

Berbec: Pune-ți pofta în cui căci uneori e bine să fii chibzuit. Nu exagera cu ospățul, așadar. Numărul norocos al zilei: 13.

Taur: Pornești pe un drum nou și ești pregătit ca în 2020 lucrurile să fie complet diferite. Ține-te bine! Numărul norocos al zilei: 2.

Scorpioni, fiți mai dulci la vorbă!

Gemeni: Nu îi mai duce pe ceilalți cu zăhărelul, ci lasă ca rezultatele acțiunilor tale să vorbească. Numărul norocos al zilei: 1.

Rac: Ce poate fi mai frumos decât o zi petrecută alături de persoana iubită? Profită din plin de această zi. Numărul norocos al zilei: 3.

Leu: Ai de făcut o alegere importantă, una care va fi bună pentru sufletul tău. E ziua marilor schimbări. Numărul norocos al zilei: 9.

Fecioară: Te concentrezi exclusiv asupra muncii și asta e foarte bine. Ai de făcut progrese mari. Numărul norocos al zilei: 10.

Balanță: Nu  te lua la ceartă cu persoanele în vârstă din familie căci îți va părea rău pe urmă. Numărul norocos al zilei: 4.

Scorpion: Spune ce ai pe suflet, dar fă-o într-un mod mai plăcut, fără jigniri și insinuări. Numărul norocos al zilei: 8.

Săgetător: Orice ai avea în cap, nu te apuca acum de făcut schimbări, pe final de an. Mai ai puțină răbdare. Numărul norocos al zilei: 6.

Capricorn: Nu uita că ai fost în situații și mai proaste din punct de vedere financiar și ai scos-o la capăt cumva. Numărul norocos al zilei: 5.

Vărsător: Declarațiile de război nu au ce căuta în dragoste, asta dacă îți iubești cu adevărat partenerul de viață. Numărul norocos al zilei: 11.

Pești: Nu îți deschide sufletul în fața oricui. Unele persoane sunt mai periculoase decât viperele. Numărul norocos al zilei: 7.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×