Sfatul zilei de 3 februarie 2020. O zodie descoperă că este înşelată de partener, o altă zodie se umple de bani

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
02/02/2020, 12:53
Sfatul zilei de 3 februarie 2020. O zodie descoperă că este înşelată de partener, o altă zodie se umple de bani
Sfatul zilei de 3 februarie 2020

Sfatul zilei de 3 februarie 2020 va face lumină pentru mulţi nativi din zodiac. O zodie pune la cale afacerea care o va umple de bani mult timp de aici înainte. O altă zodie descoperă că este înşelată de partener.

Acesta este sfatul zilei de 3 februarie pentru fiecare zodie

Berbec

Ai pus un plan la cale. Nu te lăsa până nu îl duci la bun sfârşit. Vei culege roade cum nici nu ai visat, dar mai ai câteva hopuri de trecut. Număr norocos: 36.

Taur

Nu merge totul cum ţi-ai dori. Trebuie să depui mai mult efort pentru ca rezultatele să fie cele scontate. Mai pe seară un prieten îşi face o vizită. Număr norocos: 7.

Gemeni

Este o zi riscantă pentru tine. Astrologii spun că ar fi bine să ţi cont de ce te învaţă un prieten, de sfaturile lui. Oricum, te bucuri când scapi de ziua asta. Număr norocos: 6.

Rac

Ca să se îndeplinească ce îţi doreşti este nevoie de mai mult curaj. Astrologii te sfătuiesc să fii un pic mai dur. Număr norocos: 17.

Leu

Ai grijă cui te „spovedeşti”. S-ar putea să nu fi înţeles, fapt ce te va întrista. Astrologii te sfătuiesc să stai mai mult singur astăzi, în familie. Număr norocos: 9.

Fecioară

Prima zi de muncă din această săptămână nu-i pe placul tău. Trebuie să te obisnieşti. Aşa va fi toată săptămâna. Număr norocos: 13.

Balanţă

Ai o zi bună la muncă astăzi. Începi săptămâna cu dreptul. Unul dintre şefi îşi propune o mărire de salariu, de altfel binemeritată. Număr norocos: 3.

Scorpion

Zi nefastă pentru acest nativ. Bănuielile tale se adeveresc. Partenerul te înşală. Astrologii te sfătuiesc să ieşi cât mai repede din relaţie. Număr norocos: 11.

Săgetător

Cuvântul de ordine pentru tine sunt banii. Astăzi închei o afacere pe termen lung care te va umple de bani în perioada următoare. Numă norocos: 10.

Capricorn

Urmează o zi plină de emoţii pentru tine. Faci o nouă cucerire astăzi. Ziua o închei la un restaurant de lux cu noul partener. Număr norocos: 6.

Vărsător

De ce îţi este frică nu scapi. Partenerul te scoate la un shoping prelungit spre seară. O să te alegi cu câteva haine cumpărate la reduceri. Număr norocos: 17.

Peşti

Vântul îţi suflă prin buzunare. Eşti nevoit să te împrumuţi pentru a putea ajunge până la salariul următor. Tata te rezolvă. Număr norocos: 13.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×