Sfatul zilei de 3 decembrie 2019. Zodia care trebuie să aibă mare grijă la bani

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
02/12/2019, 13:58
Sfatul zilei de 3 decembrie 2019. Zodia care trebuie să aibă mare grijă la bani
Această zodie are probleme financiare. Sursa foto: antena3.ro

FANATIK îți aduce sfatul zilei de 3 decembrie 2019, pentru fiecare zodie în parte! Dacă te numeri printre nativii din Săgetător, trebuie să ai mare grijă, pentru că te lași dus de val și riști să risipești sume importante de bani. Gestionează-ți veniturile cu mai multă atenție, mai ales că se apropie sărbătorile și nu vrei să rămâi în impas.

Așa arată sfatul zilei din data de 3 decembrie

Berbec

Astăzi vei îmbrăca haina omului matur, pus pe povețe și sfaturi serioase în fața unei persoane care ia totul în glumă. Nu îți place atitudinea sa superficială și nu te vei abține să-i ții o predică dacă observi că nu se concentrează la absolut nimic din ce încerci să-i transmiți. Nu-ți sunt pe plac astfel de oameni care fac haz de orice și iau peste picior chiar și cele mai importante chestiuni. Numărul norocos: 5.

Taur

Există o miză motivantă în joc și te vei implica într-o competiție cu multă pasiune. Îți dorești acel premiu și de aceea nu poți pierde nicio clipă fără să faci ceva în acest sens. Însă, ai concurenți puternici. Să nu crezi că este ușor să ajungi la rezultatele visate, dar dispui de toate resursele unui succes deplin. Numărul norocos: 8.

Gemeni

Azi ești primul vizat de surprize neplăcute cum ar fi suferințele din dragoste, care nu scutesc pe nimeni. Poate nu se întâmplă nimic grav între tine și persoana iubită, dar planează o atmosferă mai sumbră, din cauza unor influențe din exterior. Dacă unul este încărcat negativ de emoții și griji, este clar că își va revărsa problemele și asupra celuilalt și veți suferi laolaltă. Numărul norocos: 10.

Rac

Azi vei avea o discuție cu familia despre noi investiții casnice, pentru că pui mare accent pe frumusețea și confortul mediului în care trăiți. Fiecare privește lucrurile din alt unghi: dacă tu te gândești înainte de toate la lucruri practice și utile, partenerul tău este preocupat mai mult de aspectul obiectelor ce le veți aduce acasă. Dar, veți putea găsi o cale perfectă de a îmbina plăcutul cu utilul într-un obiect ce vă va face traiul domestic mult mai confortabil. Numărul norocos: 4.

Leu

Tot calmul care s-a așezat peste un plan ajuns la un stadiu satisfăcător dispare peste noapte din pricina unei vești proaste care agită mult spiritele. Vei fi conștient că numai de tine va depinde modul în care se restabilește normalitatea peste această problemă, însă, cât timp apele sunt atât de tulburi, ești nervos și îți vei pierde controlul. Numărul norocos: 13.

Fecioară

Muncești mult și nu prea dai randament pentru că ceva îți lipsește. Ori nu ești prea motivat de ceea ce te așteaptă la final, ori energia este pe terminate și ai nevoie de o pauză, ori nu ai colaboratori de nădejde care să contribuie eficient la ceea ce ai de făcut. Numărul norocos: 7.

Balanță

Iubirea nu vine întotdeauna cu lucruri palpitante, cu evenimente strălucitoare, cu momente de top, ci tot iubire se numește și când ești tăcut alături de cel drag. Te simți bine în compania sa fără să fie nevoie să trăncăniți întruna, pentru că amândoi apreciați mai mult comunicarea din priviri, dialogul telepatic, pentru că așa vă respectați reciproc nevoia de liniște. Numărul norocos: 10.

Scorpion

Ai de-a face cu generații foarte diferite și cu fiecare trebuie să-ți adaptezi modul de comunicare conform vârstei. De la cei maturi vei avea multe de învățat și îți vei putea recunoaște limitele intelectuale, așteptând lecțiile pe care vor să ți le împărtășească. Dacă ești cel matur, vei avea ocazia să oferi celor începători o lecție bună de viață, pentru că ai un as în mânecă pe care îl vei pune în valoare la momentul potrivit. Numărul norocos: 18.

Săgetător

Tratezi chestiunile financiare cu un dram de inocență, de naivitate și umor, fără să te cramponezi de orice impas. Nimic nu merită privit ca pe o sperietoare, nici lipsa banilor, nici facturile care se adună, nici impozitele obligatorii. Încearcă să le tratezi ca pe ceva absolut normal, cu care se confruntă oricine, și vor părea cu atât mai ușor de dus, cu cât nu pui la suflet fiecare cifră în plus la lista de datorii.Numărul norocos: 4.

Capricorn

Deși toți te cunosc ca un rebel, ca un militant pentru libertate, de data aceasta tot ei te sfătuiesc să te supui normelor impuse de alții. Sigur că nu îți place să faci doar cum ți se spune, nici să urmezi instrucțiuni sau ordine, preferând să faci totul în voie, dar este obligatoriu să te comporți ireproșabil, ca la carte. Numărul norocos: 2.

Vărsător

Te afli în fața unei schimbări de sens în viața ta și nu ești foarte sigur de direcția pe care trebuie să mergi. Ești influențat de zvonurile care se vehiculează în jur și care nu te stimulează deloc, dimpotrivă, te țin pe loc, îți insuflă o teamă profundă pentru ce va urma și practic nu te lasă să riști nimic. Numărul norocos: 11.

Pești

Faci mari sacrificii de dragul prietenilor, dar te-ai întrebat până când? Ai suportat multe de la un amic care deja profită de bunăvoința ta și este vremea să întorci foaia! Nu mai poți suporta, a depășit cu mult limitele bunului simț, deci va trebui să îi arăți concret că te deranjează atitudinea sa. Numărul norocos: 17.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×