Sfatul zilei de 24 august 2019 pentru fiecare zodie. Capricornii trebuie să facă un pas înapoi

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Horoscop
23/08/2019, 12:30
Sfatul zilei de 24 august 2019 pentru fiecare zodie. Capricornii trebuie să facă un pas înapoi
Sfatul zilei de 24 august 2019. Sursa foto: horoscopefriends.co.uk

Citește sfatul zilei de 24 august 2019 pentru zodia ta și află care sunt principalele provocări ale momentului. Capricornii au parte de o zi de sâmbătă plină de regrete. Își vor da seama că s-au entuziasmat prea mult pentru anumite persoane ori pentru anumite proiecte, fapt pentru care vor fi nevoiți să facă un pas în spate.

Sfatul zilei de 24 august 2019 pentru zodia ta

Berbec: Învață să îi asculți mai mult pe cei din jur și să tragi concluzii abia după ce afli opiniile lor până la capăt. Nu te precipita orice ar fi. Numărul norocos al zilei: 5.

Taur: Nu te mai gândi la cum ar fi fost dacă anumite lucruri nu s-ar fi rezolvat la timp, ci încearcă să îți optimizezi modul de lucru. Numărul norocos al zilei: 8.

sfatul zilei 24 august
Capricornii trebuie să dea înapoi. Sursa foto: Pixabay

Gemenii trebuie să renunțe la ideile preconcepute

Gemeni: Pornești de la niște idei preconcepute în ceea ce privește situația de la locul de muncă. Ești nevoit să faci niște concesii, să lași de la tine mai mult. Numărul norocos al zilei: 13.

Rac: Cine te cunoaște știe ce fel de persoană ești, așa că nu îți face griji pentru ce cred oamenii pe care nu îi cunoști, dar care au îndrăzneala să spună vrute și nevrute. Numărul norocos al zilei: 7.

Leu: Pune-te în locul oamenilor pe care îi critici și încearcă, deci, să fii mai empatic. E momentul să îți asumi anumite lucruri cu mai multă responsabilitate. Numărul norocos al zilei: 2.

Fecioară: Nu te lăsa călcat în picioare de cei din jur, indiferent de rolul pe care îl ai într-un anumit context. Pentru a primi respect, trebuie să-l oferi. Numărul norocos al zilei: 4.

Balanță: E momentul să economisești bani dacă vrei anumite lucruri de valoare. Continuă să te dedici muncii tale și să îți eficientizezi acțiunile. Numărul norocos al zilei: 11.

Scorpion: Ai de făcut niște alegeri extrem de importante din punct de vedere sentimental. Este o zi în care trebuie să te dedici sufletului. Numărul norocos al zilei: 9.

Săgetător: Rupe-te de cercurile toxice și lasă-i pe cei din jur să comenteze cât vor ei de ce iei anumite decizii. Numărul norocos al zilei: 3.

Capricorn: Trebuie să faci un pas în spate. Îți dai seama că la un moment dat nu ai acționat cu prudență, iar acesta este cel mai elementar și de bun simț pas pe care trebuie să îl faci. Numărul norocos al zilei: 6.

Vărsător: Tu stabilești ce preț au anumite lucruri în viața ta, așa că nu te mai lua după ce spune gura lumii. Numărul norocos al zilei: 1.

Pești: Ești genul de persoană care tace și face, însă de data asta simți nevoia să te lauzi nițel. Uneori nu strică. Numărul norocos al zilei: 10.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×