Sfatul zilei de 2 septembrie 2019 pentru fiecare zodie. Berbecii au nevoie de un moment de respiro

Dan Suta   
în Horoscop
01/09/2019, 13:47
Sfatul zilei de 2 septembrie 2019 pentru fiecare zodie. Berbecii au nevoie de un moment de respiro
Sfatul zilei de 2 septembrie 2019. Sursa foto: NewsBeezer

Citește sfatul zilei de 2 septembrie 2019 și află ce te îndeamnă astrele să faci. Descoperă principalele provocări ale momentului și, de asemenea, care este numărul norocos de azi! Pentru Berbeci, ziua începe cu niște momente destul de complicate, momente care îi vor face să își dea seama că au nevoie cu adevărat de o pauză.

Sfatul zilei de 2 septembrie 2019 pentru zodia ta

Berbec: Ai nevoie de o pauză de la activitatea ta de zi cu zi. Trebuie să îți tragi sufletul și să te gândești ce contează cu adevărat pentru tine. Numărul norocos al zilei: 5.

Taur: Nu căuta lucrurile în locuri foarte îndepărtate, căci unele se ascund chiar sub nasul tău. Numărul norocos al zilei: 2.

Gemeni: Lasă de la tine dacă vezi că discuția în contradictoriu cu persoana care se află în fața ta nu duce niciunde. Ești nevoit să o iei de la capăt iar și iar în stilul ăsta. Numărul norocos al zilei: 3.

sfatul zilei 2 septembrie 2019
Taurii au parte de o zi interesantă. Sursa foto: i.thehoroscope.co

Balanțele trebuie să fie nițel mai luptătoare

Rac: Pornește în aventura vieții tale cu mai multă încredere în forțele tale și cu mai mult aplomb. Numărul norocos al zilei: 1.

Leu: Nu îi pistona pe cei din jur oricât de mult ar ține la glumele tale. Uneori riști să devii insuportabil. Numărul norocos al zilei: 10.

Fecioară: Pune mai mult preț pe calitățile tale. Evident, pentru a face asta trebuie să conștientizezi că le ai. Numărul norocos al zilei: 4.

Balanță: Luptă din răsputeri pentru lucrurile în care crezi. Ai multe idealuri, așa că ar fi bine să le urmărești. Numărul norocos al zilei: 9.

Scorpion: Pleacă cu încredere la drum căci multe surprize plăcute te așteaptă. Numărul norocos al zilei: 11.

Săgetător: Orice început are și un sfârșit, însă numai de tine depinde cum se încheie acest capitol al vieții tale. Numărul norocos al zilei: 6.

Capricorn: Du-te până la capătul lumii dacă simți că acolo este fericirea ta. Numărul norocos al zilei: 13.

Vărsător: Lenea e cucoană mare! Nu e indicat să începi săptămâna cu starea asta de moleșeală. Numărul norocos al zilei: 8.

Pești: Norocul ți-l mai faci și cu mâna ta. Trebuie să fii doar puțin mai vigilent. Numărul norocos al zilei: 7.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×