Sfatul zilei de 2 ianuarie 2020 pentru fiecare zodie. Gemeni, atenție la neatenție!

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Horoscop
01/01/2020, 13:27
Sfatul zilei de 2 ianuarie 2020 pentru fiecare zodie. Gemeni, atenție la neatenție!
Sfatul zilei de 2 ianuarie 2020. Sursa foto: pixabay.com

Citește sfatul zilei de 2 ianuarie 2020 pentru zodia ta și află care sunt provocările astrelor pentru cea de-a doua zi din acest an.

Sfatul zilei de 2 ianuarie 2020 pentru fiecare zodie

Berbec: E o zi bună să te ocupi de casă, de tot ce înseamnă treburile casnice, așa că ocupă-te de tot ce ai lăsat baltă zilele astea. Numărul norocos al zilei: 8.

Taur: Odihnește-te mai mult, citește, răsfață-te, fă-ți mai confortabilă ziua prin chestii micuțe, dar care te fac fericit. Numărul norocos al zilei: 11.

Pești, nu vă mai spetiți pentru ceilalți!

Gemeni: Atenție la neatenție! Nu iei în calcul foarte multe lucruri și te poți trezi cu sarcini pe care le duci cu greu la bun sfârșit. Numărul norocos al zilei: 3.

Rac: Dialogul trebuie să fie sincer ca să aibă efect. Spune-i persoanei iubite, fără menajamente, ce te deranjează la ea. Numărul norocos al zilei: 9.

Leu: Ai nevoie de încurajare. Vrei să faci ceva frumos, ceva grandios, dar nu ești sigur dacă e bine. Numărul norocos al zilei: 2.

Fecioară: Vei da un test de anduranță, un test de maturitate în același timp. Dovedește-ți ție în primul rând că poți să faci față situațiilor de criză. Numărul norocos al zilei: 10.

Balanță: Te poticnești de tot felul de nimicuri și uiți să faci ceea ce e mai important. Prioritizează-ți activitățile. Numărul norocos: 1.

Scorpion: Anul nou a început cu mici frământări interioare, e normal. Nu lăsa gândurile acestea obscure să îți strice buna dispoziție, pentru că o ai. Numărul norocos al zilei: 6.

Săgetător: E ziua marilor promisiuni. Pornești la drum cu tot felul de țeluri noi. E foarte bine că le ai, dar ar fi și mai bine să te ții de ele. Numărul norocos al zilei: 7.

Capricorn: E o zi bună, în care nu te nemulțumește nimic. Profită de această veselie pe care o ai să le aduci zâmbetul celorlalți, să îi ajuți puțin cu moralul. Numărul norocos al zilei: 13.

Vărsător: Indignările tale nu au niciun fundament. Caută sursa nemulțumirilor, dar fă-o pe bune. Numărul norocos al zilei: 4.

Pești: Tragi tare, cel mai mult din familie și nu prea îți convine. E timpul să arăți cu degetul spre cei care nu trag la aceeași căruță. Numărul norocos al zilei: 5.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×