Sfatul zilei de 19 ianuarie 2020. Săgetătorii fac din țânțar armăsar

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
18/01/2020, 13:24
Sfatul zilei de 19 ianuarie 2020. Săgetătorii fac din țânțar armăsar
Săgetătorii trebuie să asculte sfatul zilei de duminică, 19 ianuarie. Sursa foto: Facebook

FANATIK îți aduce sfatul zilei de 19 ianuarie 2020, pentru fiecare zodie în parte! Dacă te numeri printre nativii din Săgetător, trebuie să ai mare grijă, pentru că iei problemele mărunte mult prea în serios și riști să provoci dispute inutile cu prietenii sau cu membrii familiei. Relaxează-te, până la urmă e duminică, nu trebuie să lași grijile să-ți strice buna dispoziție.

Așa arată sfatul zilei din data de 19 ianuarie

Berbec

Lasă comentariile în situația de față, pentru că acest vacarm chiar nu-și are rostul. Chiar dacă ești o fire mai sonoră care, atunci când ai ceva de spus ieși în față și vorbești răspicat, de data aceasta cea mai bună soluție e… tăcerea! Știi cum se spune: dacă tăceai, filosof rămâneai! Numărul norocos: 3.

Taur

Nu pune la suflet veștile neplăcute pe care le afli azi, ci încearcă să privești totul cu o atitudine rece, logică, în care pui accent doar pe ce îți transmite rațiunea. A trata o situație doar prin prisma sentimentelor, nu e cea mai bună soluție. Toată lumea știe cât de lucid poți rămâne chiar și în cele mai sensibile momente. Reușești să privești totul obiectiv, matur, sobru, și să iei o decizie pe care o vei expune cu maturitate. Numărul norocos: 17.

Gemeni

Acceptă acest ritm alert de desfășurare a acțiunii, pentru că e o perioadă când toată lumea e agitată, stresată, pe fugă. Ești la fel, deci nu ai de ce să judeci pe alții pentru nervii pe care îi generează în jur. Parcă toți ar fi intrat într-un iureș fantastic, dorind să le rezolve pe toate pe loc, dar nu e bună această agitație. Numărul norocos: 8.

Rac

Ai două direcții la dispoziție, dar niciuna nu îți inspiră mai multă încredere pentru a te decide rapid. Stai în cumpănă, analizezi situația pe toate fețele, înainte de a spune la ce variantă te-ai oprit. E posibil ca, la starea de indecizie de acum, să alegi o cale, iar peste câteva zile deja să regreți, gândindu-te ce-ar fi fost dacă porneai în cealaltă direcție? Numărul norocos: 10.

Leu

Ai o zi cam agitată în mediul familial, de parcă s-ar perinda foarte multă lume cu diverse probleme de rezolvat. Te implici trup și suflet în tot ce fac cei dragi ca și cum ar fi chiar problemele tale. Încercarea de a fi de ajutor înseamnă aglomerarea propriului program de astăzi. Numărul norocos: 1.

Fecioară

Nu te grăbi să pornești într-o direcție nouă fără o analiză obiectivă a resurselor de care dispui. Este momentul cel mai bun să stai și să chibzui profund asupra sensului de mers, pentru că rezultatele de pe parcurs depind enorm de felul în care vei lua startul. Numărul norocos: 9.

Balanță Orice efort dă roade, fii sigur de asta, chiar dacă uneori ai impresia că pedalezi în gol. Continuă în același ritm, nu renunța la proiectul început pentru că nu ai de unde să știi care e momentul în care se vor vedea și roadele. Merită să tragi tare mai departe, convins că există un termen bine stabilit acolo sus pentru toate. Numărul norocos: 7.

Scorpion

Șeful te poate trimite în delegație de urgență și pleci, cumva, cu inima neîmpăcată și împovărată, cum că e doar o obligație și atât. Nu ai nicio plăcere pe parcursul acestei deplasări, dar dacă nu ai fi atât de concentrat la scopul în sine, ai descoperi pe parcurs și o mulțime de lucruri mărunte care îți pot face călătoria mult mai plăcută. Numărul norocos: 13

Săgetător

Totul are rezolvare pe lume, nu privii lucrurile fatalist, ca și cum o eventuală greșeală e finalul eforturilor tale. Ai greșit, nu-i nimic, toată lumea greșește, dar poți învăța ceva util din asta. Ia imediat măsuri și repară de urgență. O greșeală recunoscută este pe jumătate iertată, ba chiar ai putea primi din jur atât de multe sfaturi încât ceea ce părea a fi o gafă colosală se va dovedi a fi cea mai grozavă provocare pentru a demonstra cât de capabil ești să treci peste astfel de hopuri. Numărul norocos: 15.

Capricorn

A venit vremea să te întorci la o etapă mai veche a unui proiect în desfășurare pe care nu ai încheiat-o cum trebuie atunci. Acum ai o soluție eficientă care merită aplicată și totul va ajunge mai ușor la un nivel care să-ți inspire încredere. Cândva, nu știai ce trebuie făcut, erai complet debusolat, dar între timp ai mai adunat ceva informații și experiență și acum știi ce se cere. Numărul norocos: 4.

Vărsător

Felul mai sever în care te adresezi celor din jur îi poate intimida pe cei mai sensibili sau pe cei care nu se ridică la nivelul tău intelectual. Te simți bine în această postură, dar nu prea ai satisfacții dacă o faci pe deșteptul în fața celor mediocri. Dacă vrei să-ți măsori istețimea cu adevărat, fă-o cu cei de același rang, ca să îți dai seama câte știi. Numărul norocos: 11.

Pești

Ești preocupat de un eveniment important pentru reputația sau cariera ta, de aceea nu poți sta nici azi fără să mai studiezi un pic, fără să mai aduni ceva informații pentru ceea ce se apropie. Studiul este foarte important și merge de minune, pentru că dai dovadă de o mare capacitate de concentrare. Numărul norocos: 5.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×