Sfatul zilei de 16 septembrie 2019 pentru fiecare zodie. Vărsătorii trebuie să își ceară iertare

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Horoscop
15/09/2019, 12:54
Sfatul zilei de 16 septembrie 2019 pentru fiecare zodie. Vărsătorii trebuie să își ceară iertare
Sfatul zilei de 16 septembrie 2019. Sursa foto: Flickr

Citește sfatul zilei de 16 septembrie 2019 pentru zodia ta și află ce te îndeamnă astrele să faci. Săptămâna debutează cu păreri de rău pentru anumite semne zodiacale, dintre care facem referire în special la Vărsători, nativi care pot îngropa securea războiului cu cei pe care i-au supărat prin a-și cere iertare.

Sfatul zilei de 16 septembrie 2019 pentru zodia ta

Berbec: Pune-te în locul oamenilor pe care îi critici înainte să îi pui la zid cu vorbele tale tăioase. Vei descoperi că nu e totul așa cum îți imaginezi. Numărul norocos al zilei: 11.

Taur: Pleci la drum cu multe iluzii și e foarte bine că păstrezi spiritul acesta aventurier. Lasă-te surprins de tot ce îți oferă viața. Numărul norocos al zilei: 2.

Gemeni: Nu duce bătăliile de unul singur, ci înconjoară-te de aliați. Unde-s mulți, puterea crește, nu uita! Numărul norocos al zilei: 1.

sfatul zilei 16 septembrie 2019
Vărsătorii au tot felul de remușcări. Sursa foto: bustle.com

Racii trebuie să renunțe la a-și mai plânge de milă

Rac: Nu te mai plânge de lucrurile care nu-ți ies. E timpul să depui dublu efort și nu să stai pe margine să arunci cu tot felul de reclamații. Numărul norocos al zilei: 8.

Leu: E timpul să faci economii. Nu de alta, dar azi îți vei da seama ce mult contează să ai niște bani puși deoparte în anumite momente. Numărul norocos al zilei: 4.

Fecioară: Exprimă-te fără nicio temere. Spune tot ce gândești păstrând, evident, anumite limite. Numărul norocos al zilei: 13.

Balanță: E o zi destul de importantă pentru tine din punct de  vedere profesional, așa că e nevoie să dai dovadă de mai multă anduranță. Numărul norocos al zilei: 9.

Scorpion: Socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg. Este momentul să îți asumi eventualele pierderi financiare. Numărul norocos al zilei: 7.

Săgetător: Orice ai spune ai putea fi interpretat greșit, așa că rezervă-ți opiniile azi cu privire la anumite teme sensibile. Numărul norocos al zilei: 6.

Capricorn: Concentrează-te cu mare atenție asupra lucrurilor care ți se cer la serviciu pentru a nu o da în bară. Ești predispus la tot felul de greșeli azi. Numărul norocos al zilei. 5.

Vărsător: Nu îți fie rușine să recunoști că ai greșit. Cere-ți iertare, dar nu o face doar de dragul spălării imaginii tale. Numărul norocos al zilei: 10.

Pești: Nu ești în cele mai bune toane, așa că ar trebui să eviți confruntările verbale cu colegii de muncă. Numărul norocos al zilei: 3.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×