Sfatul zilei de 16 ianuarie 2020 pentru fiecare zodie. Capricornii trebuie să renunțe la orgoliu

Dan Suta   
în Horoscop
15/01/2020, 09:35
Sfatul zilei de 16 ianuarie 2020 pentru fiecare zodie. Capricornii trebuie să renunțe la orgoliu
Sfatul zilei de 16 ianuarie 2020 pentru fiecare zodie. Sursa foto: pixabay.com

Citește sfatul zilei de 16 ianuarie 2020 și află care sunt principalele provocări ale momentului pentru zodia ta. Capricornii trebuie să renunțe la orgoliu, asta dacă vor cu adevărat să fie luați în seamă.

Sfatul zilei de 16 ianuarie 2020 pentru zodia ta

Berbec: Pune-te pe treabă căci este o zi plină de provocări. Ai parte de o serie de surprize încă de la prima oră a zilei. Numărul norocos al zilei: 13.

Taur: Ai nevoie de mai multe certitudini, fapt pentru care te pui serios pe treabă, pe investigat. E foarte bine că ești ambițios. Numărul norocos al zilei: 2.

Fecioarele își permit să fie boeme

Gemeni: Nu te consuma pentru problemele celor din jur. Încearcă să oferi soluții cât mai reale, nu fanteziste. Numărul norocos al zilei: 4.

Sfatul zilei de 16 ianuarie pentru Rac: Nu te supune regulilor fără a le înțelege cu adevărat. Numărul norocos al zilei: 11.

Leu: Apleacă-te asupra sarcinilor urgente și nu le mai amâna pentru a doua zi. Fă tot ce îți stă în putință pentru a dovedi că ești un om eficace. Numărul norocos al zilei: 10.

Fecioară: E o zi în care te concentrezi serios asupra lucrurilor care vizează domeniul artistic. Ești boem azi și e bine să îți șlefuiești din când în când această latură. Numărul norocos al zilei: 3.

Balanță: Dă tot ce ai mai bun pentru ca nimeni să nu îți spună că nu ai făcut suficient la locul de muncă. Numărul norocos al zilei: 5.

Scorpion: E timpul să acționezi. Lasă dilemele deoparte și fă ceva concret pentru a-ți îndeplini visele. Numărul norocos al zilei: 9.

Săgetător: Taie răul de la rădăcină și nu mai da explicații oamenilor care știu doar să critice. Ignoră-i. Numărul norocos al zilei: 8.

Capricorn: Renunță la orgoliu și încearcă să fii cât mai asertiv cu putință. Numărul norocos al zilei: 6.

Sfatul zilei de 16 ianuarie pentru zodia Vărsător: Te cuprinde un soi de nostalgie, un dor de ceva care te făcea fericit. Încearcă să te gândești care sunt lucrurile care acum te fac bucuros. Numărul norocos al zilei: 1.

Pești: Te trec anumite spaime căci ai de rezolvat niște probleme administrative, iar timpul e în defavoarea ta. Cere ajutor. Numărul norocos al zilei: 7.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×