Sfatul zilei de 15 octombrie 2019 pentru fiecare zodie. Berbeci, atenție la falșii prieteni!

Dan Suta   
în Horoscop
14/10/2019, 12:57
Sfatul zilei de 15 octombrie 2019 pentru fiecare zodie. Berbeci, atenție la falșii prieteni!
Sfatul zilei de 15 octombrie 2019. Sursa foto: The Frisky

Citește sfatul zilei de 15 octombrie 2019 pentru zodia ta și află care sunt principalele provocări ale momentului pentru zodia ta. Descoperă numărul norocos pentru ziua de mâine. Berbecii trebuie să fie atenți la falșii prieteni, să fie, practic, cu ochii în patru.

Sfatul zilei de 15 octombrie pentru zodia ta

Berbec: Ai grijă la falșii prieteni. Nu toți cei care se gudură pe lângă tine sunt așa bine intenționați pe cum se dau. Numărul norocos al zilei: 4.

Taur: Pune-te în locul celor din jurul tău înainte să îi critici. Lucrurile se pot schimba când nu te aștepți. Numărul norocos al zilei: 9.

Gemeni: Nu lăsa pe mâine ce poți face astăzi. Ai suficientă energie încât să duci la  bun sfârșit anumite sarcini, așa că nu lenevi când nu trebuie. Numărul norocos al zilei: 8.

sfatul zilei 15 octombrie 2019
Astrele le recomandă Peștilor să nu cadă în capcane emoționale. Sursa foto: astrologicanswers.com

Fecioarele trebuie să evite conflictele cu persoanele vârstnice

Rac: Pornește pozitiv la drum și nu uita să zâmbești. Este momentul să privești lucrurile dintr-o perspectivă mult mai optimistă. Numărul norocos al zilei: 11.

Leu: Spune ce ai pe suflet și nu mai ascunde suferința vizibilă oricum pe ochii tăi. Ai nevoie de o eliberare totală de poveri. Numărul norocos al zilei: 1.

Fecioară: Nu te lua la harță cu persoanele vârstnice. O să te considere o persoană total nepoliticoasă, așa că evită cu orice preț să lași această senzație. Numărul norocos al zilei: 3.

Balanță: Simți că nu te potrivești sub nicio formă locului. Dacă senzația persistă, atunci ar fi indicat să pleci din cercurile toxice. Numărul norocos al zilei: 2.

Scorpion: Nu lăsa loc de interpretări la locul de muncă. Dacă spui ceva, fă-o responsabil, fără ca oamenii să se agațe de tot felul de chichițe. Numărul norocos al zilei: 10.

Săgetător: Rupe legăturile cu persoanele care nu au știut să te respecte, cu oamenii care nu ți-au dovedit nimic până acum. Numărul norocos al zilei: 13.

Capricorn: Orice început are și un sfârșit, așa că este timpul să te pregătești pentru o nouă etapă a vieții tale. Numărul norocos al zilei: 6.

Vărsător: Dar din dar se face Rai. Fii mai darnic cu oamenii din jurul tău și binele ți se va întoarce, ai să vezi. Numărul norocos al zilei: 19.

Pești: Spune stop milogelii! Nu te mai lăsa înduioșat de oamenii care nu au altă preocupare decât să cerșească milă. Numărul norocos al zilei: 7.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×