Sfatul zilei de 1 martie. Fecioarele dau piept cu răutatea oamenilor, chiar la început de primăvară

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Horoscop
29/02/2020, 13:06
Sfatul zilei de 1 martie. Fecioarele dau piept cu răutatea oamenilor, chiar la început de primăvară
Așa arată sfatul zilei de 1 martie pentru fiecare zodie. Sursa foto: kanald.ro

ȘTIRIMONDENE.FANATIK.RO îți aduce sfatul zilei de 1 martie. Primăvara vine cu vești bune pentru multe dintre zodii, însă Fecioara este nevoită să dea piept cu răutatea oamenilor.

Așa arată sfatul zilei de 1 martie pentru fiecare zodie

Berbec

Trebuie să trăiești ziua de azi la intensitate maximă pentru că meriți din plin să faci ceea ce îți place, în sfârșit! Numărul norocos al zilei: 4.

Taur

Taurul poate primi astăzi niște replici tăioase, iar acestea pot veni chiar de la partenerul de viață. Discutați pe îndelete, pentru a nu escalada tensiunea dintre voi. Numărul norocos al zilei: 9.

Gemeni

Primești vești bune, la care nu te mai așteptai. Un apropiat de-al tău scapă dintr-o situație nu tocmai plăcută, iar tute bucuri alături de el. Numărul norocos al zilei: 10.

Rac

Nativul Rac face rost de bani mulți, însă nu știe dacă este momentul să investească. Cere ajutorul unei persoane de încredere. Numărul norocos al zilei: 11.

Leu

Nativul Leu își șochează toți cunoscuții atunci când ăși va oferi ajutorul unei persoane pe care nu o cunoaște prea bine, lucru nemaintâlnit până acum. Numărul norocos al zilei: 1.

Fecioara

Fecioara dă piept cu răutatea oamenilor, astăzi, dar trebuie să le răspunzi cu bunătate, pentru a le arăta că se poate și altfel. Numărul norocos al zilei: 5.

Balanță

Balanța simte nevoia să se izoleze astăzi de cei din jurul său, iar acest lucru nu este tocmai rău. Nu strică niciodată puțin timp pentru sine. Numărul norocos al zilei: 13.

Scorpion

Astăzi ți se mai dă o șansă, însă nu trebuie s-o irosești. Fie că este vorba despre job sau despre o relație de amor, trebuie să-și fi învățat lecția. Numărul norocos al zilei: 6.

Săgetător

Ai nevoie de relaxare, de meditație, de timp doar pentru tine. Profită de această zi superbă de joi. Numărul norocos al zilei: 7.

Capricorn

Fiecare problemă are rezolvarea ei, dar nu încerca tu să rezolvi toate problemele. Vezi-ți de ale tale! Numărul norocos al zilei: 18.

Vărsător

Vărsătorul are parte de o zi bună, mai ales că se prefigurează și un câștig destul de frumos. Strânge bani, deoarece nu se știe ce aduce ziua de mâine. Numărul norocos al zilei: 3.

Pești

Nativul născut sub semnul zodiacal al Peștilor are tendința să acționeze impulsiv. Trebuie gândită problema pe îndelete! Numărul norocos al zilei: 14.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×