Sfântul Dumitru 2017! Avem cele mai bune idei de mesaje pentru sărbătoriţii tăi!

Filon Stan   
în Hotnews
26/10/2017, 00:02
Sfântul Dumitru 2017! Avem cele mai bune idei de mesaje pentru sărbătoriţii tăi!

Sfântul Dumitru 2017! Idei de mesaje pentru sărbătoriţii tăi! În fiecare an, pe 26 octombrie creştinii îl sărbătoresc pe Sfântul Dumitru. Peste 315 mii de români îşi sărbătoresc şi onomastica. Trimite un mesaj frumos celor care poartă numele Sfântului! Iată câteva idei!

URĂRI DE SFÂNTUL DUMITRU 2017:

Fie ca toate împlinirile, sănătatea si spiritul acestei zile sa te însoţească pretutindeni. Iţi doresc o zi de Sf. Dumitru cat mai frumoasa! Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi din Cupa Romaniei

La mulţi ani si voioşie, Domnul alături sa-ti fie, bucurii sa-ti dăruiască si nimic sa nu-ti lipsească! La mulţi ani Dumitru!

Sfântul Dumitru 2017! Idei de mesaje pentru sărbătoriţii tăi!

Iţi urez ca ziua numelui sa iţi aducă o raza de soare, sa ai inima plina de speranţa iar anii ce vin sa iţi aducă numai împliniri si bucurii. La mulţi ani Dumitru!

Sa ai o zi frumoasa. Sa te bucuri de numele pe care-l porţi, sa fii fericit, iubit si bucuros. La mulţi ani, Dumitru!

Sfântul Dumitru sa-ti dea sănătate si putere sa lupţi pentru idealurile tale. Sa ai parte numai de clipe minunate, de bucurii si fericire alături de cei dragi.

Sper ca sărbătoarea Sfântului Dumitru sa fie simbolul unui nou început, sa ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire si succes!

Sfântul Dumitru sa-ti dea sănătate si putere sa lupţi pentru idealurile tale. Sa ai parte numai de clipe minunate, de bucurii si fericire alături de familie si cei dragi.

Sfantul Dumitru 2017! Idei de mesaje pentru sarbatoritii tai! În aceasta zi speciala iţi doresc numai bine, multa fericire, îndeplinirea tuturor dorinţelor, si fie ca Sfântul Dumitru sa te călăuzească mereu in viată.

Multa sănătate, putere de munca si împlinirea dorinţelor atât pe plan profesional cat si pe cel privat. Sa iţi dea Dumnezeu sănătate si linişte in suflet. Sa ti se împlinească visele si sa te poţi bucura de tot ce ai!

La mulţi ani Dumitru si abia aştept ca sa sărbătorim aceasta frumoasa zi.

Draga Dumitru, pe ultima suta de metrii vreau sa-ti spun la mulţi ani!

Sper sa fiu primul care iţi spune la mulţi ani de aceasta zi deosebita in care se sărbătoreşte ziua Sfântului Dumitru.

Onomastica plina de voie buna. La mulţi ani Dumitru!

Cel mai frumos la mulţi ani li transmit celui mai frumos nume, Dumitru. La mulţi ani si cat mai mulţi bani si sănătate pentru ca e mai scumpa de cat toate!

La mulţi ani, de ziua numelui! Ziua numelui pe care li porţi sa iţi aducă noroc si bucurii! Sa ne trăieşti! La mulţi ani de Sf. Dumitru!

Sfantul Dumitru 2017! Idei de mesaje pentru sarbatoritii tai! La mulţi ani, Dumitriţa! Sa fii fericita si mereu însoţita de cei care merita sa te iubească. La mulţi ani, Dumitriţa!

La mulţi ani! Ziua numelui tău sa fie luminoasa si sa se prelungească in multe altele aducătoare de bucurii. La mulţi ani de Sfântul Dumitru!

La mulţi ani, Dumitru! Iţi urez ca ziua ta onomastica sa iţi aducă o raza de soare, sa ai inima plina de speranţa iar in lume sa găseşti numai fericire. La Mulţi Ani, Dumitru!

La mulţi ani de Sfântul Dumitru! Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea si spiritul acestei zile sa te însoţească pretutindeni. Iţi doresc o zi de Sf. Dumitru cat mai frumoasa!

Tradiţii ţi obiceiuri:

În ajun de Sânmedru cine sare peste focurile vii aprinse pe dealuri este sănătos tot anul şi cine-i tânăr se căsătoreşte. Focul alungă fiarele şi este semn de rod, astfel încât cenuşa şi cărbunii sunt răspândiţi prin curte. Femeile împart covrigi şi roadele toamnei, nuci, mere, struguri şi prune uscate tuturor celor care sar peste foc.

Sânmedru era considerat patronul pîstorilor. Aceştia obişnuiesc să-şi aşeze cojocul pe iarbă în mijlocul oilor. Daca o oaie neagra se aşează înseamnă ca iarna va fi una bună.

În Bucovina, persoanele care vor semăna usturoiul după Sânmedru vor avea parte anul viitor doar de pagubă. În Oltenia, cine păstrează cu stricteţe tradiţiile are gospodăria protejată de lupi. De sfântul Dumitru se taie şi coama cailor tineri pentru ca aceasta să crească frumoasă. Şi tot acum, cine are datorii şi le plăteşte ca să meargă bine anul viitor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×