Aşteptarea a luat sfârşit! Începe sezonul 8 „Românii au talent”

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
15/02/2018, 15:27
Aşteptarea a luat sfârşit! Începe sezonul 8 „Românii au talent”

Începe un nou sezon al celebrului show de televiziune „Românii au talent”! Telespectatorii îi vor revedea pe membrii juriului începând cu data de 16 februarie! 

Pro TV urmează să difuzeze în curând o nouă ediţie a show-ului Românii au talent, cel de-al optulea sezon. Show-ul sărbătoreşte Marea Unire a Talentului şi aduce pe aceeaşi scenă români deosebiţi, extrem de carismatici şi cu talente în domenii din ce în ce mai diverse.

Sezonul 8 „Românii au talent” începe pe data de 16 februarie

Emisiunea îi va avea ca juraţi pe Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra şi Florin Călinescu, cei care vor decide care dintre concurenţii din preselecţii vor ajunge în etapa următoare sau pe care, graţie golden buzz-ului – aşa cum s-a întâmplat la Românii au talent din 2017, fiecare dintre cei patru juraţi, dar şi prezentatorii Smiley şi Pavel Bartoş, îi pot alege pentru a-i trimite direct într-una dintre semifinalele concursului.

Încântată că a descoperit şi în acest sezon talentul în cele mai diverse forme, Mihaela Rădulescu a spus: „Va fi un sezon ca un blockbuster, plin de trăiri de tot felul. Preselecţiile au fost încărcate de emoţii, iar concurenţii mai determinaţi ca niciodată, creativi, şi cu o dorinţă aprigă de a arăta cine sunt cu adevărat. Ne-au uimit foarte mulţi români dintre cei care au avut curajul să urce pe scenă şi cred că o să vă placă tot ce veţi vedea şi veţi simţi din 16 februarie”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×