Un român a fost condamnat la şase ani de închisoare, după ce şi-a lăsat soţia gravidă!

Filon Stan   
în Hotnews
12/10/2017, 00:02
Un român a fost condamnat la şase ani de închisoare, după ce şi-a lăsat soţia gravidă!

Un român în vârstă de 25 de ani a fost condamnat la şase ani de închisoare în Marea Britanie, iar poza lui va rămâne în arhive la categoria infractorilor sexuali, după ce a lăsat-o gravidă pe soţia sa în vârstă de 12 ani! Bărbatul de etnie romă s-a căsătorit în România cu fata când aceasta avea 11 ani, apoi s-au stabilit în marea Britanie, relatează Essexlive.news.

Tânărul a recunoscut în faţa instanţei că este vinovat de viol al unei fete cu vârsta mai mică de 13 ani. Fata, despre care se crede că s-a întors în România, de când bărbatul a fost reţinut, este însărcinată şi va naşte în curând. Procurorul Jamie Sawyer a declarat în instanţă că vârsta minimă pentru căsătorie este de cel puţin 16 ani, atât în România, cât şi în Marea Britanie. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Sex cu minoră! Bărbatul va rămâne în arhiva prădătorilor sexuali

„S-au cunoscut în România şi potrivit victimei, nimeni nu s-a plâns de diferenţa de vârstă dintre cei doi. Ea s-a întors în România şi inculpatul spune că vrea să repare relaţia atunci când va putea”, afirmă Sawyer.

Totul a ieşit la iveală în aprilie, 2017, când cei doi au fost opriţi de poliţie la o spălătorie de maşini în Epping, pentru un control de rutină. Poliţiştii britanici au aflat atunci că cei doi locuiesc împreună şi împart aceeaşi cameră. Bărbatul a fost reţinut atunci de autorităţi.

Avocata tânărului a catalogat acest caz ca fiind unul „excepţional” şi „foarte neobişnuit” şi a invocat fundalul cultural al inculpatului şi că, între cei doi, a fost un consimţământ în cadrul căsătoriei. „Persoanele de etnie romă încă sunt marginalizate – autorităţilor nu le pasă şi nu fac îndeaujuns de multe demersuri în această direcţie”, a afirmat apărătoarea bărbatului.

Alt argument al avocatei a fost faptul că este o practică des întâlnită între persoanele de etnie romă. În afară de pedeapsa cu închisoare, numele inculpatului va sta 10 ani în registrul infractorilor sexuali din Marea Britanie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×