AI ŞTIUT? CÎT TREBUIE SĂ DUREZE O PARTIDĂ DE AMOR! Ce au decis medicii!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
11/08/2015, 00:00
AI ŞTIUT? CÎT TREBUIE SĂ DUREZE O PARTIDĂ DE AMOR! Ce au decis medicii! GALERIE FOTO

Ai ştiut cît trebuie să dureze partida ideală de SEX? Specialiştii au luat decizia. Mulţi dintre români vor fi şocaţi de ceea ce au descoperit medicii.

Contrar fanteziilor multora, care consideră că o partidă de amor reuşită trebuie să dureze toată noaptea, terapeuţii de cuplu de la „Society for Sex Therapy and Research” au ajuns la concluzia că durata medie ideală a unui act sexual este de 7,3 minute.

Specialiştii în domeniu subliniază faptul că un timp-record de 1-2 minute este mult prea scurt pentru un act sexual satisfăcător.

„Sub două minute este, aproape, imposibil. În acest caz, este vorba, clar, de ejaculare precoce. În plus, mai sunt medici care spun că nici o durată de trei minute a unui act sexual nu este în regulă”, precizează prof. univ. dr. Voichiţa Mogoş, vicepreşedintele Asociaţiei pentru Medicina Sexualităţii din România (AMSR) şi şeful clinicii de Endocrinologie de la Spitalul „Sf. Spiridon” din Iaşi.

ULTIMA ORĂ! ŞTIRE ŞOC DESPRE COTABIŢĂ! ANUNŢ CUTREMURĂTOR AL MEDICILOR! DOAMNE, DUMNEZEULE MARE!!!

Fiecare cuplu trebuie să aibă propriul său ritm.

„Nu performanţa contează, pentru că astfel oamenii se pot alarma. În plus, se poate dezvolta anxietatea de performanţă, dacă persoana respectivă ştie că în câteva minute actul sexual trebuie să se încheie. Important este ca cei doi parteneri să atingă orgasmul, deşi femeile nu ajung întotdeauna în acelaşi timp cu partenerul la punctul culminant”, susţine prof. dr. Mogoş.

LOVITURĂ TERIBILĂ PENTRU RĂZVAN SIMION! PREZENTATORUL DE LA NEAŢA, DISTRUS DE SOŢIE!

Potrivit lui Eric Corty şi Jenay Guardiani, iniţiatorii cercetării, dacă o partidă de sex depăşeste 13 minute, atunci aceasta devine „prea lungă”, iar dacă un contact sexual durează numai un minut sau două, acesta este „prea scurt”, neputând fi satisfăcător.

BIANCA DRĂGUŞANU, DISTRUSĂ DE DURERE! IMAGINI TULBURĂTOARE! S-A PUS PE JOS ŞI A ÎNCEPUT SĂ PLÎNGĂ CÎND A AFLAT CĂ…

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×