Şerifi de Romania. Prima emisiune pe care Dan Negru o prezintă în aer liber

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
19/08/2015, 11:53
Şerifi de Romania. Prima emisiune pe care Dan Negru o prezintă în aer liber GALERIE FOTO

Serifi de Romania este prima emisiune pe care Dan Negru o prezinta in aer liber. Mai exact, o productie in care nu s-a investit in decoruri spectaculoase si constisitoare, asa cum era prezentatorul obisnuit. Iata-i pe toti concurentii ajunsi deja in padure la filmari.

Serifi de Romania este prima emisiune pe care Dan Negru o prezinta in aer liber, in natura, el fiind obisnuit pana acum sa aiba productii de studio, cu decoruri costisitoare.

„Am zis sa o incerc si pe asta…Un show cu cel mai spectaculos decor de tv din lume: natura!”, a mentionat el pe Facebook.

Concurentii noului reality show de la Antena 1 au ajuns deja la filmari, in delta si apoi in padure, in zona Brasovului.

Ce este Serif de Romania

Este un reality show aduce impreuna 12 vedete care se vor intrece in probe de foc si misiuni speciale pentru a arata ca sunt „Serifi de Romania” si pentru a castiga marele premiu in valoare de 10.000 de euro.

Vedetele vor avea parte de un regim de armata ca la carte in cel mai dur show de supravietuire.

Concurentii sunt: Rona Hartner, Paula Chirila, surorile de la Bambi (Raluca si Denisa), Natalia Mateut, Andreea Tonciu, Giani Kirita, Vladimir Draghia, Andrei Duban, Andrei Stefanescu de la Alb Negru, CRBL si Ionut Pitbull Atodiresei.

Isi vor testa limitele si rezistenta in probe care mai de care mai solicitante, de la catarat in copaci si alpinism, la dormit sub cerul liber sau supravietuire in paduri.

Vedetele vor locui impreuna intr-o tabara de pregatire special amenajata pentru acest show, fara acces la internet sau telefoane, si se vor antrena cu cei mai buni specialisti din domeniul militar, care ii vor invata sa execute atat exercitii din cadrul trupelor speciale, cat si tehnici de supravietuire in medii ostile.

Dan Negru le va comunica vedetelor misiunile, ii va astepta pe concurenti la linia de finish pentru a desemna echipa castigatoare, va participa la testele si probele de duel prin care vor trece concurentii.

„Premiul pus in joc este prezentat la inceputul emisiunii si este pastrat intr-un seif legat cu mai multe lanturi cu lacate. Scopul fiecarei misiuni este ca vedetele sa gaseasca cate o cheie care deschide un lacat, pentru ca pana la finalul concursului sa se poata deschide seiful. Proiectul se bazeaza atat pe diversitatea misiunilor, a testelor si a probelor de duel, cat si pe partea de reality si competitia reala care se va genera intre vedete. Toata emisiunea va fi filmata in stil reality, 24 de ore din 24. Vedetele vor fi urmarite atat la antrenamente si prin misiuni, dar si in dormitoare, la masa si in putinul lor timp liber”, spune Claudiu Oprea, producatorul emisiunii.

Sursă: www.agentiadepresamondena.com

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×