Serialul Vlad Live pe Pro TV – Sezonul 2, episodul 6: Personajul principal își dezvăluie identitatea

Dan Suta   
în Stiri mondene
21/10/2019, 19:00
Serialul Vlad Live pe Pro TV – Sezonul 2, episodul 6: Personajul principal își dezvăluie identitatea
Serialul Vlad, episodul 6, dfiuzat astăzi la ora 20:30. Sursa foto: protv.ro

Serialul Vlad poate fi urmărit live pe PRO TV, iar în episodul 6 care difuzat luni, 21 octombrie, se vor întâmpla o serie de lucruri care îi vor ține pe telespectatori cu sufletul la gură. Personajul principal interpretat de Adrian Nartea va recunoaște că este, de fapt, Adi, că nu a murit așa cum credea toată lumea.

Serialul Vlad, episodul 6: Delia și Cezar ajung la cuțite: „Nu o să mă mai vezi niciodată!”

Continuă telenovela cu cel mai mare succes din România, iar desfășurarea evenimentelor este din ce în ce mai palpitantă. Personajele sunt date peste cap de noile adevăruri care ies la iveală în episodul 6, întrucât ies la iveală aspecte din trecutul Deliei și al lui Cezar. Cei doi ajung să se confrunte având în vedere că planurile lor încep să fie bănuite de cei din jur.

„O singură dată dacă mai faci așa ceva, eu dispar, îți jur! Nu o să mă mai vezi niciodată”, îi va spune Delia extrem de mâhnită partenerului său, Cezar, scrie protv.ro. Delia se simte extrem de vulnerabilă în episodul de astăzi și va supune unui test fidelitatea lui Vlad, cel pe care s-a hotărât să îl ajute în răzbunare pe care acesta o gândește încă din primul sezon.

serialul vlad episodul 6
Ștefan, interpretat de actorul Andrei Aradits, va ajunge într-un impas în episodul de azi. Ce urmează să i se întâmple, vom afla de la ora 20:30, la PRO TV. Sursa foto: protv.ro

Vlad își dezvăluie identitatea: „N-am murit”

Vlad nu percutează la ordinele pe care i le dă Delia, iar asta atrage prima mare ruptură între cele două personaje extrem de apropiate până acum. Și pentru Eliza, Leo și Ștefan urmează o perioadă dificilă. Viața îi supune și pe ei la tot felul de teste, la clinciuri din care vor ieși cu greu. Consecințele acțiunilor lor încep să se vadă din ce în ce mai mare, așa că aceștia vor fi nevoiți să schimbe complet strategia.

Tot în episodul de astăzi, Vlad va recunoaște marele secret al său, cel pe care telespectatorii l-au aflat încă din primul episod. Acesta îi va mărturisi cuiva adevărata sa identitate: „Sunt Adi, n-am murit! Nu sunt nici in rai, nici in iad, sunt aici”. Cine este personajul în fața căruia Vlad se va confesa, rămâne de văzut începând cu ora 20:30. Serialul este transmis în fiecare zi de luni, la postul PRO TV, imediat după principalul jurnal al zilei.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×