Serialul „Fructul Oprit”, filmat în locaţii de vis

Filon Stan    Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
22/01/2018, 11:38
Serialul „Fructul Oprit”, filmat în locaţii de vis GALERIE FOTO

„Fructul oprit”, cel mai nou serial difuzat de Antena 1, produs şi regizat de Ruxandra Ion, a fost filmat în mai multe locaţii spectaculoase din România, dar şi din România, dar şi din Turcia! VEZI MAI MULTE IMAGINI SUS, ÎN GALERIA FOTO!

„Nu există platouri prestabilite în care se întâmplă toată acţiunea şi care la un moment dat devin plictisitoare. Sunt locaţii diferite, din România şi din Turcia. De abia aştept să urmăresc secvenţele care s-au filmat în Istanbul”, mărturiseşte Cosmina Dobrotă, actriţa care o interpretează pe Katia în cel mai nou serial românesc, difuzat lunea de la ora 20.00, la Antena 1.

Serialul „Fructul Oprit”, filmat în România, dar şi în Turcia!

În România, s-a dat startul filmărilor pentru “Fructul oprit” încă de acum câteva luni, iar una dintre locaţiile folosite este o vilă superbă din Snagov. Secvenţele pentru nunta cuplului Silvia Baicu Popovici şi Mihai Lăzărescu (interpretaţi de Alina Puşcaş şi Conrad Mericoffer), difuzate în primul episod al serialului, au avut loc într-un complex din Snagov şi s-au desfăşurat pe parcursul a două nopţi, implicând la filmare o echipă numeroasă de producţie, dar şi prezenţa a cel puţin 100 de figuranţi.

La sfârşitul anului trecut, echipa serialului “Fructul oprit” a ajuns în Istanbul, acolo unde Adrian Titieni, Alina Chivulescu, Cristina Ciobănaşu, Michaela Prosan, Petru Păun şi Tudor Roşu au filmat momente importante pentru acţiunea producţiei. Înregistrări au avut loc pe malul Bosforului, dar şi în alte locaţii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×